3:e Augusti: Dagens tips!

IMG_7957Pernilla och jag älskar att göra olika behandlingar som är bra för vår hud.                I dag tipsar jag om en underbar lermask: Glacial Marine Mud, som vi testade, när vi var i Spanien. IMG_8811Man ser ju inte så särskilt vacker ut med masken på - men jag lovar: huden blir len som silke efteråt. Glacial Marine Mud Fler tjejer som tycker om lermasken!Lermasken Lermasken 2Lermaskin på stretch marksDen lär också kunna hjälpa mot bristningar i huden efter graviditet. Detta var dagens tips! Vill du prova den, så ordnar jag det. Skriv i kommentarsfältet, så sänder jag dig info. Se mer: www.schollin.nsproducts.com Klicka.have a bautiful day    

6 reaktion på “3:e Augusti: Dagens tips!

  1. Hej snyggisar, vill gärna testa denna mask och vara lika fina som er med den och utan.
    Mvh Madelaine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *