1:a Augusti. Dagens tips och Dagens Visdomsord.

Augusti månad är här och jag hoppas att ni alla som bor i Sverige har njutit – som jag – av Juli månads fantastiska väder. För mig finns ingenting bättre än den svenska sommaren och jag älskar att kunna ta mig ett dopp i havet i vår lilla vik – eller en simtur i vår uppvärmda pool. 13669270_10208779252670669_6055190919294283403_oUmgås med barn och barnbarn IMG_8754Denna bild är tagen i Spanien, där vi alla firade midsommar i år – men nu är det Sverige som gäller för resten av sommaren!

—-……..och  grilla ute tillsammans med goda vänner.                                               Eller ställa till med stor fest, som t.ex. min årliga Fruntimmersfest, som jag redan bloggat om här.IMG_9353Sommaren är också en tid då man bör ta hand om sig och samla krafter inför hösten och vintern. Som ni säkert vet så är jag noga med att äta bra och sunt och sköta min hy och kropp på bästa sätt och ta reda på hur jag ska kunna må så bra som möjligt!  Jag älskar också att dela med mig till andra av mina erfarenheter.                                                  När jag för 7 och ett halvt år sedan kom i kontakt med Nu Skin Enterprises, som säljer de bästa anti-aging-produkter för ansikte, kropp, hår – och för insidan i form av vitamintillskott – förstod jag att jag äntligen hittat rätt i denna djungel av märken som finns ute i affärerna. Sedan dess använder jag ingenting annat än Nu Skin, jag handlar online till inköps-pris – och, det bästa av allt – jag kan dela med mig av den möjligheten till andra!

Happy new month Augusti är här och jag kommer att blogga om Erbjudanden, som Du kan få ta del av. 

I sommar har jag utnyttjat de fantastiska sommar-erbjudanden som Nu Skin haft och provat deras helt enastående nyheter. Som ”So Summer Collections”.13716022_1756326994583778_4668992015028930533_n   

Detta fantastiska erbjudande kan jag nu erbjuda Dig. OBS! Gäller denna vecka!   Gå in på: www.schollin.nsproducts.com   Kontakta mig och tala om vad du är intresserad av.

Denna vecka kan du handla denna fantastiska mascara! Men obs! Bara så länge lagret räcker!

Curling Mascara

Detta var veckans Erbjudande!    Ser fram emot ditt svar.Be the best version of youIt´s never too late for

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”1:a Augusti. Dagens tips och Dagens Visdomsord.

  1. Hann inte se bilden du la upp på instagram men som blev borttagen. Den ska av kommentarerna Att dumma vara härlig. Kan du inte lägga upp den här istället?😃

    Hoppas ni får en fortsatt härlig sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *