1971 ”Vill så gärna tro” med Johnny Nash´s låtar!

1971 var året då jag bl.a. filmade "Vill så gärna tro" tillsammans med den amerikanske sångaren Johnny Nash. Han är en fantastisk sångare - och detta hittade jag på you-tube. Låtar, som t.ex. hans världs-hit.: "Hold me tight" och även den som var ledmotivet i filmen och som vi sjöng tillsammans: "Daydream". Varsågoda!: 19701008-12 Vill så gärna 002-liten Här är hans världs-hit: "Hold me tight": Och den här: "There are more questions than answers", som han skrev i Sverige under tiden vi filmade "Vill så gärna tro": Den här: "Daydream" var ledmotivet till filmen - som han skrev direkt för mig och honom och som vi också spelade in på skiva.      

2 reaktion på “1971 ”Vill så gärna tro” med Johnny Nash´s låtar!

  1. Fantastiskt vad mycket du har i dina gömmor (=i din artistkarriär)! Ska bli spännande att läsa din bok när den kommer ut. Förresten, hur gick det sedan för Johny Nash?
    Kram Eva

    • Eva! ”Gömmorna” håller på att organiseras – och föras in på datorn! Puh – det är ett jättejobb! Men spännande – eftersom jag tycker att det är kul att vara organiserad och hitta det jag söker. Trevligt när jag får feedback här på bloggen. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *