1971 ”Vill så gärna tro” med Johnny Nash´s låtar!

1971 var året då jag bl.a. filmade ”Vill så gärna tro” tillsammans med den amerikanske sångaren Johnny Nash. Han är en fantastisk sångare – och detta hittade jag på you-tube. Låtar, som t.ex. hans världs-hit.: ”Hold me tight” och även den som var ledmotivet i filmen och som vi sjöng tillsammans: ”Daydream”. Varsågoda!:

19701008-12 Vill så gärna 002-liten

Här är hans världs-hit: ”Hold me tight”:

Och den här: ”There are more questions than answers”, som han skrev i Sverige under tiden vi filmade ”Vill så gärna tro”:

Den här: ”Daydream” var ledmotivet till filmen – som han skrev direkt för mig och honom och som vi också spelade in på skiva.

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”1971 ”Vill så gärna tro” med Johnny Nash´s låtar!

  1. Fantastiskt vad mycket du har i dina gömmor (=i din artistkarriär)! Ska bli spännande att läsa din bok när den kommer ut. Förresten, hur gick det sedan för Johny Nash?
    Kram Eva

    • Eva! ”Gömmorna” håller på att organiseras – och föras in på datorn! Puh – det är ett jättejobb! Men spännande – eftersom jag tycker att det är kul att vara organiserad och hitta det jag söker. Trevligt när jag får feedback här på bloggen. Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *