Wahlgrens värld : Min bok-release

Ännu ett YouTube-klipp hittade jag . Denna gång är det min bok-release på Scala-teatern för ett år sedan. Mycket nöje!

NI VET VÄL ATT NI KAN FÅ KÖPA BOKEN SIGNERAD OM NI GÅR IN PÅ MIN WEB-SHOP!

MÅ BRA! LEV VÄL!

CHRISTINA

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

5 svar på ”Wahlgrens värld : Min bok-release

  • Hej Maria.
   Tack för ditt påpekande!
   Nej – men i dessa konstiga tider är ingenting normalt. Och jag vill kunna lägga ut intressanta inlägg – men jag lovar. Jag ska komma igång.
   Var rädd om dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *