Barcelona och Ett Erbjudande till Dig! Nu Skin Convention.

Nyss hemkommen från Barcelona och Nu Skin EMEA Convention – full av entusiasm – delar jag med mig av litet bilder. Och ett Erbjudande till dig som är intresserad av att få ett nytt liv och förverkliga dina drömmar!IMG_0628

 

Lilian och jag på väg in till ett fantastiskt inspirerande Convention!

Barcelona 3 Barcelona 5 Middag med delar av Sverige-teamet! Där blev jag av med min väska med ALLT i. Besvärlig situation och en obehaglig upplevelse som jag gärna hade varit utan!

IMG_0549 Vi bjöds på en fantastisk Flamenco-show och intressanta föredrag om Nu Skin:s produkter!IMG_0574  IMG_0635 IMG_0660

Dr Joe Chang, chefsforskare hos Nu Skin – pratar om nyheter som kommer! Nu Skin är inte för inte rankad som nr 5 på Forbes Magazine som det mest innovation och tillförlitliga företaget!

IMG_0498IMG_0708Nu Skin:s grundare spexade och berättade för oss som alla är medlemmar i ”The Nu Skin Family” att:

We are making History!!!!!

Och nu kommer ett Erbjudande från mig till Dig:

Hej – du som vill ta reda på hur du skall kunna ägna dig åt en lönande business som ger dig mer pengar med mindre arbete!

Lyssna på denna video – och återkom till mig – så kan jag hjälpa dig – och du får möjlighet att bli medlem i mitt Team: ”Team Schollin”.

 

OBS! Hör av dig snarast! Jag åker till Spanien 7/10 – och skall innan dess ha införlivat mitt Team med nya medlemmar!

Ser fram emot ditt svar: Om du vill ha mer information:     christina.schollin@gmail.com

Med solig hälsning Christina SchollinSol med hjärtan 140309_ChristinaSchollin_MG_9849_mjuk

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Barcelona och Ett Erbjudande till Dig! Nu Skin Convention.

  1. Hej Christina! Tack för att du delar med dig av ditt härliga liv. Vackra bilder och massor med inspiration ger du oss. Jag brukar läsa din blogg och anledningen till att jag kommenterar just idag är den otroligt vackra bilden på dig i detta inlägg ( den sista bilden i inlägget) och för att du skrev så bra när du dementerade ”Hänt Extras” otroliga lögner.
    En stor kram till dig fina, Christina och ha en en underbar dag.
    Härhemma i Sverige ösregnar det…….
    Anneli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *