Välkomna! och TR 90 igen.

Välkomna!

image001Christina Schollin är en av våra mest kända skådespelerskor med en inre skönhet och mognad som gärna smittar av sig. Nu är hon en föregångare inom wellness-branchen, som  mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra, från skönhetsprodukter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi.

I denna blogg vill hon dela med sig  av sina levnads-råd,

MÅ BRA-erbjudanden – möjligheten att få komma med i ”Team Schollin” = En lönande affärsmöjlighet för den som är motiverad –  

och också litet om sin privata sfär.

”Våga vara ett föredöme!”

_______________________________________________

Detta har du kunnat läsa när du klickat på ikonen: ”Välkomna!” men nu lägger jag in det på bloggen – så kan ni se vilka fina erbjudanden ni får. T.ex. det här:

Ett exclusivt Erbjudande:

JAG HJÄLPER DIG ATT UPPFYLLA DINA DRÖMMAR!

Grattis! Du har tagit första steget till att få möjlighet att uppfylla dina drömmar!

Är du intresserad av att dryga ut dagskassan eller driva din egen verksamhet och tjäna mer pengar och få mer frihet?

Är du: driftig, målmedveten, social och har ett intresse för inre och yttre hälsa och välmående? Tycker du om att hjälpa och coacha andra människor?  Då är kanske detta något för dig!

Du bestämmer helt själv hur mycket arbete du vill lägga ner på din verksamhet, därmed finns det inga gränser för hur mycket eller litet du kan tjäna. Tar du jobbet på allvar så kan ett hälsosamt liv som finansiellt oberoende vara närmare än  du tror.

Börja med att fylla i formuläret här nedan, så kommer jag att kontakta dig inom 48 timmar och boka tid för en presentation av affärsmöjligheten.

Skriv i ÄRENDE rutan: ”Boka tid för affärspresentation”, skriv även en liten kort beskrivning om din bakgrund i MEDDELANDE rutan.

Se även: www.schollin.nsopportunity.com    för att kolla in Affärsmöjligheten.

För att se produkterna och kunna få ett eget kund-nummer och handla online till inköps-pris: www.schollin.nsproducts.com  

LYCKA TILL!

KONTAKTFORMULÄR

Ditt namn:

_____________________________________________________

Din e-post-adress:

_________________________________________________________

Ärende:

_______________________________________________________

Ditt meddelande:

 

 

 

______________________________________________________________________

Du kan även kontakta mig via mail: christina.schollin@gmail.com 

Flirtande solSoliga glada hälsningar till ALLA från Christina Schollin!

Gå gärna in och se mina inlägg på bloggen –  och kommentera gärna!

_____________________________________________

Här ett inlägg, som jag gjorde när TR 90 just hade lanserats. Jag publicerar det nu igen. Med tillägg att jag snart kan berätta om mina egna resultat – eftersom jag är i sluttampen på mina 90 dagar! Och jag kan bara säga: TR 90 är sensationellt – och det fungerar!!!!! Håll utkik här på bloggen snart så lägger jag upp bilder – före och efter!

Ett fantastiskt Erbjudande!!!!!

Detta kan du se på youtube:    The science behind ageLOC and TR90.

Information om TR90.   Världens första fettreduceringsprogram som använder hi-tech inom epigenetiken för att påverka våra fettkontrollerande gener på rätt sätt.                                                 Det som är unikt uttrycks enklast så här: TR90 är inget viktminskningsprogram ….. Det är ett fettviktminskningsprogram samtidigt som det är ett muskelviktökningsprogram. Under 90 dagar formar man om sin kropp! Efter dessa 90 dagar har kroppen mer muskelmassa som fortsätter att bränna mer fett dygnet runt än tidigare – alltså håller man formen även fortsättningsvis

Learn more about the science behind ageLOC & the New TR90 weight management system.                                                                                                                                   The TR90 program is a 90 day program which resets the genes responsible for fat metabolism and lean muscle.                                                                                                  The plan based formula turns off the genes whic h store fat while it turns on the genes which has that build muscle resulting in your body reshaping to like when you were in your 20:s again.                                                                                                                               The most exciting thing is once your body reshapes the fat does´nt come back. This revolutionary approach is ending the YOYO diets.                                                                          The system is 100% guaranteed to work of your money back.                                            Learn more by contacting: christina.schollin@gmail.com

Denna sensationella VÄRLDS-SENSATION kan du få ta del av om du kontaktar mig för att få ett eget kund-nummer – och beställa ett TR90-kit. Den 7/10 är första dagen det går att beställa via nätet.

Du, som är intresserad, kan göra en beställning via mig. Jag får endast handla 5 kit. Och jag tar nu upp beställningar. . Och du har möjlighet att få ett eget kund-nummer och handla övriga produkter online. Sänd mig din E-mail, så får du reda på pris och om du har möjlighet att beställa.

Tack för era kommentarer ang. det senaste som jag kan erbjuda alla som är måna om sin hälsa och välbefinnande: TR90.  Jag håller med er om att det viktigaste är att äta sunt och motionera, sluta med godis och sötsaker, feta såser och läsk m.m.m.m. Och ni har säkert metoder för att få det att fungera. Men nu är det så att det finns folk, som har provat allt – kanske gått ner många kilo – och tyvärr gått upp alltihop igen efter ett tag! Och – det är INTE bra för hälsan att vara överviktig! I USA t.ex. är fetman en hälsorisk och den breder ut sig över världen.

Nu Skin Enterprises, som jag arbetar med – som Independent Distrubutor – sedan 2009 har nu kommit på ett sätt att komma tillrätta med denna häslorisk.

Ju äldre man blir, blir det svårare och svårare att bli av med de där förargliga kilona, som bitit sig fast. Det kan jag själv intyga – som verkligen är den som äter sunt och bra, men ändå inte blir av med kilon, som jag skulle må mycket bättre utan!

Och det skall påpekas: Företaget Nu Skin som är ett FORSKNINGSFÖRETAG med c:a 150 Forskare på doktorsnivå – är börsnoterat och ligger på Forbes lista som nummer 5 av de mest innovativa och tillförlitliga företagen i världen. Produkterna är helt igenom rena och nyttiga, utan tillsatser i form av ”fillers”, såsom mineraloljor o.dylikt. ”All of the good, none of the bad”!

Har ett börsvärde, som ökat från 30 till över 90 dollar och beräknas stiga ytterligare nu när TR90 släpps! Kolla gärna själva symbolen NUS på datorn eller IPhone!

Nu Skin Aktie

Jag – som är mån om min hälsa och mitt utseende har funnit det perfekta företaget för att sprida mina MÅ BRA-budskap!!!! Och jag skulle ALDRIG drömma om att involvera mig med något som inte är 100% tillförlitligt! Ännu mindre vilja dela med mig av detta till andra! Jag har helt enkelt inte råd att ”förlora ansiktet” och mitt ev. ”goda rykte”.

Nedan kan ni läsa om varför jag tycker att jag ”hittat rätt”! Och hur du själv kan få ta del av det som Nu Skin har att erbjuda, så att du kan MÅ BÄTTRE, Se BÄTTRE (och yngre) ut, Få det Bättre och Leva ett Bättre Liv med Bättre Livskvalitet!

Hemligheten sept 11

Och nu till denna VÄRLDS-SENSATION som förhandslanseras just nu, men som inte kommer ut, fullt ut, förrän 2015.

Sedan något år har Nu Skin gått samman med Life Gen Technologies, vilket innebär att man skaffat sig ensamrätten till att mäta det genetiska uttrycket, som till för c:a 10 år sedan inte ens var känt men som visat sig vara av största vikt när det gäller takten i hur vi på olika sätt åldras. En produkt finns redan tillgänglig – R2 – som innehåller naturingredienser som på ett mätbart sätt återställer de geners uttryck som stöder energiproduktionen i våra celler. Resultat: betydligt mer vitalitet, ork och energi! Det kan jag och alla andra som regelbundet äter R2 intyga! (Sedan R2 släpptes har Nu Skin:s börsvärde ökat från 30 till över 90 dollar!

Men det som är allra mest spännande just nu är att nästa produktserie – som lanseras fullt ut först i januari 2015 – tillfälligt fanns tillgängligt endast några dagar för oss, som har ett ID-nummer med Nu Skin.

Den heter TR90 – och är inget mindre än världens första system för att inte bara tillfälligt gå ner i vikt utan också stanna där sedan man slutat med ”kuren”! Till skillnad från ALLT annat som finns därute i form av metoder, pulver och system, ökar fettförbränningen men INTE muskelförbänningen. Varför är det viktigt? Jo, det är muskelmassan som dygnet runt bränner fett i våra kroppar. Problemet med att åldras (och med traditionella viktminskningsmetoder) är att vi minskar vår muskelmassa och därmed vår förmåga att bränna fett på naturlig väg.

164910_524857600884431_1745023940_n

Om du är intresserad för egen del eller känner någon som du tycker är värd att ÄNTLIGEN få permanenta resultat av sina ansträngningar att omforma sin kropp – hör av dig till mig!

Jag har ett fåtal kit till försäljning, men intresset är ENORMT, så … först till kvarn ……

Varje kit  innehåller produkter som ska intas i 90 dagar. Priset får du veta om du är intresserad och sänder mig ett E-mail, så sänder jag dig information!

Det du får för pengarna; en ny form på kroppen, där fett har minskat och muskelmassan är kvar på minst samma – kanske t.o.m. högre – nivå än tidigare.

Dagens visdomsord: Do something today

 

Och så naturligtvis Louise L Hay-affirmationer: denna gång med bilder, eftersom jag nu har tillgång till min scanner igen! Varsågoda!

4 februari

Skanna 2119

5 februariSkanna 2118

6 FebruariSkanna 2117

7 februariSkanna 2116

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *