Utförsäljningen fortsätter! (Se: Må Bra-Oasen) 22/5 2014

Detta inlägg kan ses under fliken: Må Bra-Oasen i Gamla Stan.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Utförsäljningen fortsätter! (Se: Må Bra-Oasen) 22/5 2014

  1. Jag och min mamma försökte hitta till din affär häromdagen när vi var i Gamla Stan, men jag hade glömt bort att kolla adressen och vi gick och gick, runt Gamla Stan flera gånger om, men hittade tyvärr inte till dig. Men nu ska jag skriva ner adressen så hittar vi dit till nästa gång! 🙂 Kram

    • MÅ Bra-Oasen: ”Änglar Finns!” i Christinas Salong, ligger på Storkyrkobrinken 9 i Gamla Stan. Öppet efter överenskommelse. Du ser all information på min hemsida. Det är en ny lokal och ett nytt koncept. Du kan beställa olika behandlingar. Se: http://www.anglarfinns.wordpress.com Du kan även se: här på hemisdan: Christinas web-shop. Sortimentet som är till försäljning. Är det ngt som lockar, så bokar du tid, så får du handla. Välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *