Tina Möter på måndag i TV4: Tina besöker Christina & Pernilla i Nerja.

TV-inspelning hos mig i Nerja med Tina och Pernilla! Så härligt att träffa Tina och få visa hur jag lever mitt liv här på solkusten! Två dagars intensiva inspelningsdagar skall bli ett program på TV4, där det inte bara kommer att handla om mat utan en trivsam samvaro med mycket skratt och trivsamt prat om allt möjligt. Här får ni ett axplock av bilder från inspelningen – och jag avslöjar naturligtvis inte alla aktiviteter, det får ni se i rutan på måndag!img_6248-1 FullSizeRender (4)IMG_8058IMG_8060IMG_8029IMG_8024IMG_8010IMG_7957Mor och dotter myser i hammocken.FullSizeRender (5)Tina och jag fick en liten pratstund på playan med en nyttig drink. IMG_7933IMG_7904

Present från Tina till mig: En hatt som ”var såå mycket jag!”FullSizeRender (3)Min väninna Jill kom förbi när vi spelade in på Buriana Beach – och blev glad att få träffa Tina och mig!

img_6325-2Det filmades överallt hemma i ”Casa Angel” och i trädgården och på alla altaner.img_6328-1 img_6318-1IMG_8008 FullSizeRender (9)img_6249

IMG_7901

Tina älskade min lilla papegoja, som upprepar allt man säger!FullSizeRender (7)Det var härligt att få massage i trädgården av min väninna Maritaimg_6303-1 IMG_8031och naturligtvis togs det en härlig bild efter massagen på Marita, Tina och mig.FullSizeRender (6)Tina, som kanske var litet avundsjuk på mig för den där massage-stunden fick i stället en skön ansikts-behandling av mig som hon tyckte var jätteskön!IMG_8035Jag är alltid lika glad när jag får introducera Nu Skin:s fantastiska produkter till nöjda personer. Tina fick en behandling med Galvanic Spa (det lilla ”rynkstrykjärnet”) och hon fick prova AgeLOC Me, som ger en specialdos av serum, dag- eller nattcreme. Hon kände sig ”fräsch som en nyponros” efter.

IMG_8090

Som TACK för att hon fick komma gav Tina mig hennes senaste kokbok. Den skall nu inta hedersplatsen i köket i Spanien – och jag skall laga mina middagar med alla härliga grönsaks-recept som finns i boken.  FullSizeRender (2)  Detta härliga TV-team gjorde ett fantastiskt jobb under två dagar – och naturligtvis togs den obligatoriska bilden i trappan – och vid ingången till ”Casa Angel”. 

IMG_8065 IMG_8069

Hej då Tina – kom snart igen! Den här skylten – som jag fått av Pernilla gäller!!IMG_7944

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Tina Möter på måndag i TV4: Tina besöker Christina & Pernilla i Nerja.

  1. Underbara bilder. Hoppas kunna åka till Nerja någon gång.
    Christina som också gillar änglar och ”tjejgänget” Christina, Pernilla och Tina

  2. Underbara bilder med mycket värme och jag blir nyfiken på att få se resultatet.
    Jag antar att det är slut nu när vi kommer på söndag 19/6. Kanske har du gjort slag i saken och fixat fler Gina Pernilla-plagg ❤️
    Men mycket händer i Nerja hela tiden.
    Vi syns i Nerja alla goa människor?☀️??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *