TR90 Fettreduceringsprogram.

Jag får massor med förfrågningar om TR90 – Fettreduceringsprogrammet, som lanseras i oktober och som jag har möjlighet att introducera till dem som är intresserade.

164910_524857600884431_1745023940_n

securedownload

Antingen kan man göra en beställning av mig – som jag kan leverera, i mån av tillgång. I Japan, där det redan lanserats tog kiten slut samma dag och är redan en revolutionerande produkt, som kommer att förbättra Världshälsan!

Världens första fettreduceringsprogram som använder hi-tech inom epigenetiken för att påverka våra fettkontrollerande gener på rätt sätt.

Det som är unikt uttrycks enklast så här: TR90 är inget viktminskningsprogram …. Det är ett fettviktminskningsprogram samtidigt som det är ett muskelviktökningsprogram. Under 90 dagar formar man om sin kropp! Efter dessa 90 dagar har kroppen mer muskelmasa som fortsätter att bränna mer fett dygnet runt än tidigare – alltså håller man formen även fortsättningsvis.

Ingen mer jojo-bantning alltså, där man går upp igen så fort man slutat banta!

NU har du chansen att vara med och förändra ditt liv och andras! Jag söker personer som vill vara med och sprida en VÄRLDSREVOLUTION – lanseringen av TR90!

AgeLOC TR90

Hör av dig till mig så får du mer information!

Må Bra! Lev Väl!

Christina Schollin.

Dagens visdomsord:

What you do to day

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

38 svar på ”TR90 Fettreduceringsprogram.

 1. wow…detta har jag inte hört talas om. Måste missat det helt. Det låter ju väldigt bra 🙂
  Det är allt för många som jojo-banta och inte mår dom bättre, utan som du skriver, de gå upp i vikt. Till och med det dubbla nästan har man sätt så blir dom deprimerade för det inte funkade med ”bantningen”.
  Men detta verkar ju kanon.
  Hoppas du har några som vill vara med att lansera detta.

  Må så gott
  Stor KRAM Sandra

 2. Hej! jag undrar hur mycket det kostar?Är intresserad att prova detta.

  Med vänlig hälsning Margreth

 3. Har idag beställt detta tillsammans med mina mostrar så nu ska vi 3 prova detta och visa skeptiker att det fungerar 🙂 Väntar med spänning till produkten kommer hem i lådan 🙂

 4. Hej Christina !
  Jag är en av alla lyckliga som fick TR90 <3. (Har eget idnr)
  Skulle så gärna vilja ha mer infgormation om TR90. Är med i facebook-gruppen TR90 🙂 men det flesta kommentarerna är på norska, vilket kan vara lite svårt att förstå. Men en del skriver att tabletterna gör det stora jobbet. En del motionerar inget extra förutom promenader och en del äter som vanligt. Och rasar i vikt ändå !!
  Vad ska jag göra när det gäller detta ? . Har lite svårt att hinna med träning. Men har en rockring som jag rockar med sammanlagt 15 min/dag (som man köper på sportaffärer. Räcker det och promenader ?

  Undrar jag….
  /Tack för frågan !:-)
  MVH: /Nettan.

  • Hej Nettan! Det finns en face-book-sida som heter ”TR90 för oss användare”, som är på svenska. Begär att få komma med där.
   Bra information om allt. Lycka till! Hör gärna av dig, så jag får höra hur det går för dig. Jag är nu inne på min femte dag – och jag mår jättebra. Känner redan att kläderna sitter litet lösare. Må Bra! Lev Väl! Hälsningar. Christina Schollin.

 5. Hej!

  Jag blev jättenyfiken på TR90! Skulle jag kunna få lite mer information om detta?

  Tackar på förhand!

  Hälsningar Linda Löfgren

 6. Hej! Jag skulle också hemskt gärna vilja ha all info om TR90, inkl. Priset
  Tack på förhand!!!! Johanna

 7. Hej,
  Nu blev även jag nyfiken. Är generellt skeptisk till denna typ av produkter så dels vill jag veta hur det går för er som använt TR90 ett tag och så vill jag gärna ha mer info.
  Tack på förhand!

 8. Hej!
  Jag blir verkligen jättenyfiken! Hade verkligen bestämt mig för att inte ens titta åt liknande ”kurer”, men som sagt, TR90 gör mig riktigt nyfiken. Skulle gärna höra mer, t.ex vad det kostar och hur upplägget är med mat och motion.
  Tack så mycket på förhand!
  Hälsningar Tove

 9. Hejsan!! Är väldigt intresserad av prudukterna. Så kan du skicka lite inte till min mail om priser å hur ja kan beställa å lite Info om det:-) Med vänlig hälsning, Emma

 10. Hej! Jag blev så nyfiken på detta !! Kan du skicka mig information om detta och priser! / Stina

 11. Hej Christina!
  Är nyfiken på TR 90 skulle du vilja skicka mer info till mej och prisuppgifter.
  Tack på förhand/ Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *