Tankar om den här tiden.

KÄRA VÄNNER!

HUR GÅR ERA TANKAR OM DEN TID VI LEVER I JUST NU?

PRECIS SOM ALLA ANDRA HAR JAG OLIKA FUNDERINGAR OCH TANKARNA SNURRAR OCH SNURRAR. JAG FÖRSÖKER FÖRSTÅ, FÖRSÖKER LÄRA MIG VAD JAG SKALL GÖRA UNDER DEN HÄR TURBULENTA TIDEN, FÖRSÖKER HÅLLA HUMÖRET UPPE, FÖRSÖKER ATT INTE GRIPAS AV PANIK, FÖRSÖKER ATT LÄRA MIG AV BRA TÄNKARE SOM KOMMER MED GODA RÅD OCH SOM GER MIG LUGN OCH FÖRTRÖSTAN.

JAG HAR REDAN FÖRUT LAGT IN HÄR PÅ BLOGGEN TANKAR FRÅN OLIKA PERSONER, DÄR JAG TAGIT FASTA PÅ DERAS INSIKTER.OCH SOM JAG VELAT FÖRMEDLA TILL ER.

I DETTA INLÄGG VILL JAG DELA MED MIG AV EN FANTASTISK TJEJ OCH VÄNINNA, SOM ALLTID HAR VARIT EN KLOK OCH INSIKTSFULL MEDMÄNNISKA – OCH SOM JAG ÄLSKAR.

NÄMLIGEN MALIN BERGHAGEN!

HÄR SÄTTER HON ORD PÅ PRECIS DET SOM JAG TYCKER ÄR ALLRA VIKTIGAST:

ATT TA VARA PÅ DEN HÄR TIDEN. NU HAR DU CHANSEN ATT HINNA MED ALLT DET SOM DU INTE HAFT TID MED FÖRUT, NÄR LIVET SNURRADE PÅ SOM MEST. NU HAR DU TID ATT UPPTÄCKA DET LILLA LIVET OCH VARA TACKSAM FÖR DET DU HAR. KANSKE TILL OCH MED KUNNA BARA VARA!

______________________________________________________________________________

SÅ HÄR SKRIVER MALIN PÅ INSTAGRAM:

Ta vara på den här tiden och landa i dig själv. Du är inte instängd och blockerad från världen utanför. Du är hemma för att det är safe. Det är en trygg plats just nu. Den platsen är rädd om dig. Visst är det skönt att den möjligheten finns. Ta vara på den här tiden med att komma ner i varv, äta bra mat och läka.

Och var glad åt att moder jord får vila ifrån allt ont vi gjort den. För hade du lyssnat om myndigheterna sagt åt dig att stanna hemma för naturen behöver läka? Hade du lyssnat om regeringar sagt ” En dag i månaden får inga flyg gå, inga bilar köra, inga fabriker vara igång för naturen behöver skyddas från de som skadar henne.” Hade du lyssnat? Uppskatta friheten vi en gång hade och lägg upp en plan hur du ska leva när allt detta är över. Utan att moder jord suckar ” så var dom tillbaka igen..

” Hylla friheten, vårda närheten och planera för hur vi kan göra om och göra rätt den dagen vi kommer ut ifrån vår safe zon hemma. För när vi väl kommer ut är vi kanske fri Covid-19 men VI är det virus vår jord behöver skyddas ifrån. Det har vi så tydligt få se nu när vattnet blir klarare, Himalaya syns tydligare, Venedigs vatten är klarare, sköldpaddor leker på ständerna, fåglar sjunger högre. Varför? För deras fiende är inlåsta hemma.

Ja världsekonomin rasar men vi kanske måste inse att vi behöver tänka om. Välja regeringar som är vakna och hittar nya lösningar. Tillväxt innebär att vi måste ta ifrån något annat som en väldigt klok yogini sa till mig igår. Jag vill inte ta för att växa. Jag är trött på att vara ett virus på denna jord. Jag vill vara vaccinet inte sjukdomen.

JAG tänker ta den här tiden för eftertanke och landa i vem jag vill vara den dagen jag får vara människa fullt ut i frihet.

Vem vill du vara? Det som läker eller det som förgör? Valet är vårt. Detta är en möjlighet, ska vi ta den?

♥️ Namaste ,Malin 🙏🏻 

TACK MALIN FÖR ALLT DU GER!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Tankar om den här tiden.

 1. Var nöjd med allt som livet ger…
  Det lilla som du runt dig ser…
  Tråna inte ständigt efter mer…
  Nu när jorden skakat om oss…
  Med en osynlig fiende som kom loss…
  Då plötsligt blir man klok förstås…
  Vet vad som viktigt för oss är…
  Att ömsint vårda sin när och kär…
  Som nu finns för dig och de dina här…
  En viftning med trollspöt så ändras ditt liv…
  Fienden smyger sakta eller tar stora kliv…
  Så vid din stilla tanke nu bliv…
  Vad är mest värdefullt här och nu?
  För vem betyder det något att du är du?
  Vi alla tillsammans klarar detta ju!
  Med nya och öppnade ögon vi ser…
  Där bortom det vanliga finns lite mer…
  Som ro, kärlek, lycka och samvaro ger…
  En morgon vi vaknade till en ny värld…
  Långt borta från konkurrens och flärd…
  Tänk efter hur mycket din medmänniska är värd!
  Ensam är ju inte stark har vi sett…
  Den som fick har vidare gett…
  Tillsammans visar vi klokhet och vett…

  • Gunn! Vilken fin text!!
   Precis så bör vi alla tänka!
   Hoppas nu att så många som möjligt läser den här i bloggen.
   Kommentera gärna – ni som läser detta – med egna funderingar!
   Vi är alla tillsammans i detta!
   Må Bra! Lev Väl!
   Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *