Svar på tal ang. TR90 – och annat!

Tack för era kommentarer ang TR90. Här får ni svar på tal!:Christina 1970 1970: Christina Schollin använder Lux Toalett-tvål2010-10-08 62010 – 40 år senare – Christina Schollin använder Nu Skin!

Tack för era kommentarer ang. det senaste som jag kan erbjuda alla som är måna om sin hälsa och välbefinnande: TR90.  Jag håller med er om att det viktigaste är att äta sunt och motionera, sluta med godis och sötsaker, feta såser och läsk m.m.m.m. Och ni har säkert metoder för att få det att fungera. Men nu är det så att det finns folk, som har provat allt – kanske gått ner många kilo – och tyvärr gått upp alltihop igen efter ett tag! Och – det är INTE bra för hälsan att vara överviktig! I USA t.ex. är fetman en hälsorisk och den breder ut sig över världen.

Nu Skin Enterprises, som jag arbetar med – som Independent Distrubutor – sedan 2009 har nu kommit på ett sätt att komma tillrätta med denna häslorisk.

Ju äldre man blir, blir det svårare och svårare att bli av med de där förargliga kilona, som bitit sig fast. Det kan jag själv intyga – som verkligen är den som äter sunt och bra, men ändå inte blir av med kilon, som jag skulle må mycket bättre utan!

Och det skall påpekas: Företaget Nu Skin som är ett FORSKNINGSFÖRETAG med c:a 150 Forskare på doktorsnivå – är börsnoterat och ligger på Forbes lista som nummer 5 av de mest innovativa och tillförlitliga företagen i världen. Produkterna är helt igenom rena och nyttiga, utan tillsatser i form av ”fillers”, såsom mineraloljor o.dylikt. ”All of the good, none of the bad”!

Har ett börsvärde, som ökat från 30 till över 90 dollar och beräknas stiga ytterligare nu när TR90 släpps! Kolla gärna själva symbolen NUS på datorn eller IPhone!

Nu Skin Aktie

Jag – som är mån om min hälsa och mitt utseende har funnit det perfekta företaget för att sprida mina MÅ BRA-budskap!!!! Och jag skulle ALDRIG drömma om att involvera mig med något som inte är 100% tillförlitligt! Ännu mindre vilja dela med mig av detta till andra! Jag har helt enkelt inte råd att ”förlora ansiktet” och mitt ev. ”goda rykte”.

Nedan kan ni läsa om varför jag tycker att jag ”hittat rätt”! Och hur du själv kan få ta del av det som Nu Skin har att erbjuda, så att du kan MÅ BÄTTRE, Se BÄTTRE (och yngre) ut, Få det Bättre och Leva ett Bättre Liv med Bättre Livskvalitet!

Hemligheten sept 11

www.schollin.nsproducts.com 

Och nu till denna VÄRLDS-SENSATION som förhandslanseras just nu, men som inte kommer ut, fullt ut, förrän 2015.

Sedan något år har Nu Skin gått samman med Life Gen Technologies, vilket innebär att man skaffat sig ensamrätten till att mäta det genetiska uttrycket, som till för c:a 10 år sedan inte ens var känt men som visat sig vara av största vikt när det gäller takten i hur vi på olika sätt åldras. En produkt finns redan tillgänglig – R2 – som innehåller naturingredienser som på ett mätbart sätt återställer de geners uttryck som stöder energiproduktionen i våra celler. Resultat: betydligt mer vitalitet, ork och energi! Det kan jag och alla andra som regelbundet äter R2 intyga! (Sedan R2 släpptes har Nu Skin:s börsvärde ökat från 30 till över 90 dollar!

Men det som är allra mest spännande just nu är att nästa produktserie – som lanseras fullt ut först i januari 2015 – tillfälligt fanns tillgängligt endast några dagar för oss, som har ett ID-nummer med Nu Skin.

Den heter TR90 – och är inget mindre än världens första system för att inte bara tillfälligt gå ner i vikt utan också stanna där sedan man slutat med ”kuren”! Till skillnad från ALLT annat som finns därute i form av metoder, pulver och system, ökar fettförbränningen men INTE muskelförbänningen. Varför är det viktigt? Jo, det är muskelmassan som dygnet runt bränner fett i våra kroppar. Problemet med att åldras (och med traditionella viktminskningsmetoder) är att vi minskar vår muskelmassa och därmed vår förmåga att bränna fett på naturlig väg.

164910_524857600884431_1745023940_n

 

Om du är intresserad för egen del eller känner någon som du tycker är värd att ÄNTLIGEN få permanenta resultat av sina ansträngningar att omforma sin kropp – hör av dig till mig!

Varje kit  innehåller produkter som ska intas i 90 dagar. Priset får du veta om du är intresserad och sänder mig ett E-mail, så sänder jag dig information!

Det du får för pengarna; en ny form på kroppen, där fett har minskat och muskelmassan är kvar på minst samma – kanske t.o.m. högre – nivå än tidigare.

Dagens visdomsord: Do something today

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

25 svar på ”Svar på tal ang. TR90 – och annat!

 1. Att vissa går upp i vikt igen är faktiskt inte så konstigt. Äter du sopp metoderna så rasar du massor men mår piss. Du går upp i vikt direkt när du börjar äta vanlig mat igen. Du måste motionera och träna inte bara äta sunt. Finns ingen metod som är bättre än den andra. Jag rasade 14 kilo på 4 veckor. 4 kilo på en vecka när jag tränade som mest. Har aldrig hört talas om den metoden så den kan inte vara så populär

  • TR90 är en alldeles NY metod – som inte lanseras fullt ut förrän jan. 2015. Så det är inte så konstigt att ingenhar hört talas om den. Men – ju fler vi blir som provar den – desto mer populär blir den!!!

   • Populär är väl egentligen inte det viktigaste. Det är ju hur den funkar som är det viktigaste. Det är ett dyrt allternativ billigare att gå på gym och dra ner på vitt mjöl och socker..

    • Det är verkligen upp till var och en vilken metod man väljer! Huvudsaken är att man tar reda på hur man vill leva resten av sitt liv för att må så bra som möjligt och leva ett fullödigt liv med bästa möjliga Livs-jvalitet. Och då handlar det inte bara om några kilo hit eller dit! Det har med ditt sätt att tänka och hur du fungerar tillsammans med andra människor. Må Bra! Lev Väl!

   • Undrar hur mycket kuren 90 dagar kostar. Funderar på att prova . Har prövat herbalife i flera år, mycket jojo-bantningseffekt och ibland händer det ingenting alls.

 2. Du är duktig på att förklara och beskriva denna vetenskap som är unik! Jag ser med spänning fram emot omvandlingen av våra kroppar och välbefinnande som kommer att ske under de kommande tre månaderna. Kram

  • Barbro – tack för ditt inlägg. Ja, det gäller ju att få ut rätt information, så att folk förstår att det här inte är något suspekt – utan helt enkelt UNIKT! Förstår att du är distributör du också? Då är vi ju i samma familj!: ”The Nu Skin Family”. Och arbetar för samma sak: Att sprida MåBra-budskap!!! Var finns du? Hur långt har du kommit? Vem är din sponsor? Lycka till!! Må Bra! Lev Väl! Christina Schollin.

  • Skulle vara intressant att se hur ni kommit fram till att den är bättre än alla andra metoder då den inte har kommit ut på marknaden än.

 3. Som Christina har skrivit så bränner TR90 FETT och inte muskelmassa, med hjälp av naturliga ämnen dessutom. Produkten fungerar som en kur för att skruva upp din metabolism, vilket innebär att du använder ett kit med produkter i 90 dagar och sen kommer de fortsätta verka trots att du inte använder dem längre. Därför är den annorlunda!! =)
  Såklart så krävs det många för att visa att det fungerar. Förlanseringen var för 10 dagar sedan och nu ska 20.000 personer i Europa få prova på behandlingen. Men vi har kunnat se människor som fått prova på det först av alla och fått fantastiska resultat. Jag hade tur och fick tag i ett kit, så jag börjar min 90 dagars transformation i morgon och jag är SÅ taggad =)

  • Hej Ellinor! Trevligt att du är nyfiken på TR90. Det är verkligen sensationellt! Jag har nu sänt dig information via din E-mail. Ser fram emot ditt svar. Må Bra! Lev Väl! Christina.

   • Hej, jag är också nyfiken, kan du inte maila mer information ? Hur gick det med dina 90 dagar? Gick du ned i vikt?

 4. Hej
  jag använder nuskin produkter och är nyfiken på TG 90, hur går det till ? Håller man en viss diet i 90 dagar? Vad kostar det?

  m v h

  Leena Starenius, GOD JUL

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *