Stadsbruds-soaré på Confidencen

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

10 svar på ”Stadsbruds-soaré på Confidencen

  • Anne-Marie! Tack för din kommentar! Jag tycker att det är så roligt att få till ett bra reportage från de olika eventen jag är med på.Tar sin lilla tid att få in bilder – leta fram gamla, o.s.v. Men trevligt att höra om det uppskattas! Kram till dig! Christina.

 1. Fantastiskt! Jag har kollat på alla bilderna på de fräscha Stadsbrudarna, ni är ju otroliga!
  Riktiga kändisvimlet!
  Soliga kramar från Lidköping och Gerd♥

 2. Wow vilka fantastiska stadsbrudar!
  Det strålar om er allihopa. Det känner jag genom cybervärden.
  Vad kul att få se dessa bilder 🙂

  Må så gott fina Christina

  Kram Sandra

 3. Ohh fina bilderna! Pernilla är otroligt lik dig när du var ung, och vad trevligt att du bjuder på fina bilderna här på din sida! Hoppas jag och min väninna kommer och besöker din nya butik någongång i oktober! Jag tycker det är kul att Pernilla sänkte en del hon haft t.ex annie lackskor och annie manus som hon haft när hon var 11 år gammal så generöst av Pernilla om gav bort till mig och hon litar på mig att jag sköter dom 🙂 Stor kram till dig fina chritina från mig Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *