1969 ”Song of Norway”

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

17 svar på ”1969 ”Song of Norway”

 1. Åhhh så mycket fina bilder du delar med dig av. Härligt att få se Christina 🙂
  Hoppas ni har det bra i spanien. Njut av värmen. Här har första snön visat sig,och på vissa ställen har den lagt sig. Men jag bor centralt i stan i Jönköping så en hel del regn och rusk här. Längtar verkligen till värmen. Vet inte hur jag ska orkar med denna tid som kommer. Har funderat på att åka iväg till värmen.
  Men 1 dec ska jag gå och se Priscilla med Malin, ska bli så kul 🙂

  Må så gott fina du
  Kramar Sandra

  • Sandra! Så roligt att du ska se Priscilla! Då får du en fantastisk upplevelse. Må Bra! önskar Christina – just nu på kortbesök i Sverige, för att pussa på barn och barnbarn!

   • Tack tack fina Christina.
    Mysigt att komma hem till Sverige och pussa på barn och barnbarn.

    Kramar Sandra

 2. usch nu kände jag mig dum, jag ska inte gnälla. Finns de som har det värre 🙁
  Jag har bidragit med var jag kunnat till barnen i Filippinerna och till andra hjälporganisationer.

  Kram Kram

 3. Åh fantastiska bilder på dig, du är otroligt lik Pernilla 🙂 Har du dessa kläder kvar som du har på bilderna? Kanske blir det christina Schollins museum i framtid, har du aldrig funderat på att skriva biografi om ditt liv? Många kramar från mig

  • Malin. Det är just det jag håller på med: Att skriva mina memoarer – och jag vill ha med så många bilder som möjligt! I denna blogg har jag möjlighet att testa på er blogg-läsare vad som kan vara intressant! Jag fick köpa en av klänningarna efter inspelningen – och den finns numera hemma hos mig.

  • Ja Anne-Marie. Nu är jag på gång ordentligt – och det är så roligt att återuppliva allt – genom alla bilder, som jag nu sorterar och för in i kronologisk ordning. Kram till dig – som ju också har så fina bilder från förr i tiden!

 4. Vad roligt att se alla gamla pressbilder på dig genom åren ! Låter spännande med din självbiografi. Den vill man ju gärna köpa och läsa. Hoppas du kommer till bokmässan i Göteborg i samband med utgivningen så man kan träffa dig och få ett signerat exemplar 🙂 Hoppas det kommer med lite från ”Varuhuset” i boken. Som du vet tycker jag så mycket om dig från den serien.

  Ha det gott !
  Kram från mig

  • Hej Johan. Än har jag inte kommit så långt som till ”Varuhuset” -tiden i mitt skrivande, men det kommer! Och naturligtvis kommer jag att vara med på bokmässan i Göteborg när boken är klar!

 5. Fantastiska bilder! Jättekul att se verkligen! Otroligt vacker var du – och fortfarande är! Lycka till med boken som absolut ska inhandlas när den kommer ut! 🙂

 6. Hei fra Norge! Det var fantastisk å se disse bildene fra Song of Norway. Jeg leter etter arkivstoff til gamle filmer om Norge og jeg synes at du og Toralv Maurstad (fyller 87 år and still going strong) sammen var et perfekt filmpar ! Filmen var en flott Norgesreklame og du stråler som en sol i denne filmen . Takk for at du deler disse minnene med verden.

  • Hei! Så trevligt att ha blogg-läsare i Norge. Ja – ”Song of Norway” blev en fantastisk reklam-film för ert vackra land! Och jag trivdes så att filma där – och med Toralv Maurstad – still going strong!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *