Sköna Maj välkommen!

VI HAR KOMMIT TILL MÅNADEN MAJ OCH VI SOM BEFINNER OSS I SPANIEN HAR EFTER 7 VECKOR I STRÄNG KARANTÄN BÖRJAT FÅ SE LITET LÄTTNINGAR I DE RIGORÖSA BESTÄMMELSERNA.

SÅ TILL EXEMPEL FICK VI I DAG TILLÅTELSE ATT GÅ UTANFÖR VÅR TOMT OC H PROMENERA I OMRÅDET 1 KILOMETER FRÅN HEMMET OCH I 1 TIMME.

TEMPERATUREN VISADE PÅ ÖVER 30 GRADER – SÅ DET ÄR SKÖNT ATT AVSLUTA MED EN SIMTUR I VÅR UNDERBARA POOL, DÄR DET ÄR 23 GRADER NU. VI ÄR, SOM NI SER, ALLDELES ENSAMMA OM DEN!

JAG BRUKAR ÄGNA MIG ÅT EN STUNDS MEDITATION UNDER DAGEN – OCH I DAG HAR JAG BÖRJAT FÖLJA ECKERT TROLLE ONLINE.

DET KAN NI OCKSÅ GÖRA ! SÖK PÅ ECKHART TOLLE BARA. TALA GÄRNA OM FÖR MIG VAD NI TYCKER.

DET HÄR HANDLAR DET OM I DAG:

Dagens övning

Tillsammans med varje lektion kommer en ny daglig övning. Detta hjälper dig att integrera det du lärt dig i praktiken.

Dagens övning:
Glöm dina förutsättningar och aktuella livsvillkor för en liten stund och lägg istället fokus på ditt liv. Dina livsvillkor existerar bara i ett tidsperspektiv. Ditt liv är här och nu. Dina livsvillkor är sammankopplade med dina tankar. Ditt liv är verkligheten. Leta dig fram till nuets port som för dig in i livet och koncentrera dig på det som är här och nu. Även om dina livsvillkor just nu är svåra och problematiska, så är realiteten den att du inte har några problem här och nu i detta ögonblick. Inte om tio minuter eller i morgon, men just här och nu. Kan du nå denna plats där du befinner dig bortom dina problem och livsvillkor?

Glädje är det enda som fördubblas när du delar den. Dela detta gratismaterial med dina vänner!

VARSÅGOD – HÄR ÄR EN VIDEO MED ECKHART:

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *