Regnig dag = jobb-dag!

FÖR OVANLIGHETENS SKULL SÅ SKINER INTE SOLEN I DAG OCH DET BLIR I STÄLLET ATT HÅLLA SIG INOMHUS OCH FÅ SAKER OCH TING GJORDA SOM JAG LEGAT EFTER MED.    

SÅ T.EX. HAR JAG NU BESTÄMT MIG FÖR ATT GE ER, MINA BLOGG-LÄSARE ETT RABATTERBJUDANDE SOM GÄLLER UNDER HELA AUGUSTI.   GÅ IN PÅ MIN WEB-SHOP – KLICKA PÅ IKONEN:  ”Hudvård, hårvård kroppsvård och vitaminer”           DÄR HAR JAG JUST LAGT UT DE PRODUKTER SOM FINNS I MITT LAGER JUST NU – MEN SKYNDA ATT FYNDA SÅ ATT NI INTE BLIR UTAN!

 

Jag såg också reprisen från gårdagen där Benjamin och Felix medverkade i Sommarkrysset på TV. Det är alltid lika fantastiskt att se Benjamin uppträda – denna superfina, begåvade älskansvärda person, som råkar vara mitt barnbarn och som jag är sååååå stolt över!

För att inte tala om dessa båda tjejer – som jag är Mamma och Mormor till   !!!!     Jag har också roat mig med att förhandskika på de tre första avsnitten av Wahlgrens värld. Så här presenterar Pernilla det på hennes blogg som ni hittar HÄR

  

För er som längtar efter att säsong 4 av Wahlgrens Värld ska ha premiär på Kanal 5 Torsdagen den 23 augusti – så kan jag berätta att ni REDAN NU kan  smygkolla på de tre första avsnitten på Dplay.se!!!

 

Har ni inte premium , så är det väldig enkelt att bli medlem – och man får prova gratis i 30 dagar! 

 

Klicka HÄR för att se dessa avsnitt redan NU! 

 

Och i dag är SISTA dagen man rösta på oss till Kristallen 2018! 

Har ni redan röstat , så kan ni rösta igen – eftersom man kan rösta hur många gånger som helst! 😅👍

TUSEN TACK fina ni som vill ge oss och Wahlgrens Värld er röst! 🙌😍

Röstar gör ni HÄR!

Nu håller vi tummarna! 👍😋

Nu skall jag fortsätta med att lägga ut produkter på min web.shop – så att ni kan börja handla!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *