Pernillas blogg-inlägg om min bok

 
 
 

PREMIÄR-LÄSNING AV MAMMAS NYA BOK

Hej vänner!  Befinner mig just nu på tåget mot Göteborg , dit jag och min manager Lasse är på väg för att ha ett väldigt spännande möte!  

Början på nåt HELT NYTT faktiskt…!

Och apropå något ”helt nytt”…!

Titta vad jag har i min hand!!! 

 

img_8043.jpg

Mammas memoarer!!!!   ÄNTLIGEN!!! 💥🎉😍👏

 

Efter att ha hört talas om den här boken i över 12 år 😅 – så ska det bli väldigt spännande och roligt att äntligen få läsa om min kära mors liv från det hon föddes för 81 år sedan till i dag…!

 

img_8044.jpgimg_8045.jpgimg_8046.jpg

 

Bästa sällskapet i dag på tåget – och i morgon då det bär i väg mot sydligare breddgrader…! 

Är ni också nyfikna på att läsa om mammas liv , så finns boken att beställa HÄR! ❤️

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

1 svar på ”Pernillas blogg-inlägg om min bok

  1. Hej Christina!
    Vad roligt att din bok har kommit ut. Jag har längtat efter att läsa den & är nu i full gång. Så roligt att läsa bland annat om Varuhuset som jag som tonåring följde och älskade på 80-talet. En riktig klassiker! Det är helt fantastiskt så mycket du har hunnit med att göra under din karriär. Verkligen imponerande! Vi träffades för ett par år sedan när Pernilla hade ett butiksevent på MiNilla. Hoppas vi ses nån gång igen, hade varit kul att få boken signerad.

    Kram Johan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *