Ny web-shop!

Skanna 1640Nu har jag startat en web-shop och håller på med att administrera den, så att den kommer att fungera bra för er, som vill handla online. Som ni ser nedan så ger jag min första kund 20% rabbatt! Sänd mig meddelande när du beställer, så jag vet att allt fungerar som det ska.

Välkomna till web-shopen!!!!!!

 • Check out the new products on my @tictail online store:http://t.co/qpirrTd6RX
  schollin is offline

  schollin.tictail.com

   Christina Schollin Jag jobbar på min nya web-shop! Den som blir min första kund får 20% rabbatt!!! Sänd mig ett meddelande, så får du rabbatten!
  Du kan också se produkterna här på hemsidan: Klicka på ”Christinas web-shop”.
  Dagens visdomsord:
   Skanna 1636
Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *