Nu kan det avslöjas!

Tidigt i morse: På väg i taxi till ett mycket viktigt möte:

Mötet på bokförlaget Polaris! Och NU kan det avslöjas:

Min bok som jag har hållit på att skriva på i 10 år, skall äntligen ges ut!!! 

 

Här är vi samlade – alla inblandade – som skall se till så att denna bok blir så bra som vi alla önskar att den skall bli.

Min kära väninna Marianne Wilöf, journalist och författare, skall sammanställa mitt eget material och ”killa mina darlings” och välja ut det som intresserar en läsekrets i alla åldrar.  

På mötet i dag skulle vi diskutera bokens utseende och titel och omslagsbild. Det här var ett förslag :

Vad tycker ni????? Kom gärna med kommentarer!

En så viktig dag måste naturligtvis firas med en skål i champagne – den rosa champagnen som heter ”Romance”. Ni som läste mitt förra blogg-inlägg såg den och andra fantastiska flaskor.

”Wahlgrens värld” var med och dokumenterade detta första möte – och kommer att följa upp fortsättningen av arbetet med boken.

  

Skål – och Lycka till säger jag till oss alla. !!!   

Jag är såååå Glad, Glad, Glad!!!!

För er som undrar: Boken kommer att komma ut i november, lagom till jul-försäljningen!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

10 svar på ”Nu kan det avslöjas!

 1. Du är en fantastik kvinna, så himla snygg o ambitiös. Duktig o kreativ, fattar inte att du är 81 år, men de är säkert mycke av allt du gör att du håller dig på topp. Den ska jag absolut läsa. Ni är en underbar stor o härlig familj. Man kan inte annat än älska er. Följer allt om er, Wahlgrens värld, Pernillas podd, sett hennes härliga show2 ggr. Alla underbara o begåvade barnbarn,. Lycka till, varma kramar😍❤️🥰

  • Tack Marianne.
   Det är så härligt att läsa kommentarerna här på min blogg – och jag kommer att uppdatera er, alla mina läsare, om vad som händer och sker i mitt liv.

 2. Åhhh äntligen så händer det grejer med ditt skrivande och att det blir en bok! Så roligt att följa men hade varit så mysigt att få träffa dig på bokmässan i Göteborg i september. Kram och Lycka till 🤗

 3. Åh vad kul Christina. Stort grattis!
  Längtar efter att kunna köpa boken sen.
  Fint omslag och bra titel som förslag.
  Spännande att se vad det hela landar i 😊
  Förstår att du är glad,glad glad 😀

  Må så gott
  Kram Sandra

 4. Grattis Christina!
  Du är fantastisk!
  Självklart kommer jag köpa din bok.
  😊 Vänliga Hälsningar från Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *