Nicke och Moije är tillbaka!

Tjaba Tjena Hallå – alla ni som älskat Nicke och Moije – och Nicke och Nilla! Här är ett glädjebesked: Nicke och Moije är tillbaka.!!!!!°

Jag är alldeles extra glad att kunna dela med mig av dessa glädjespridare här i min blogg. Och alldeles extra glad är jag naturligtvis för att Nicke är min älskade son, som jag är så stolt över.

Det här behöver alla just nu – både unga gamla och barn.

Varsågoda – här är ett smakprov:

Nicke & Moije har en youtube-kanal där du hittar flera av deras härliga låtar. Glädje för alla – stora som små!

HAHAHA!!! JAG TROR ATT ETT NYTT ORD ÄR UPPFUNNET: PREMINUMERA!!!!!

I ALLA FALL – GÅ IN PÅ YOU-TUBE! HA EN HÄRLIG GLÄDJE-UPPLEVELSE MED NICKE & MOIJE!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Nicke och Moije är tillbaka!

  1. Såg dom båda på nyhetsmorgon, och även om jag precis passerat 50 strecket så tycker jag så mycket om dessa killar 🙂 Vilken härlig energi och så goa låtar, jag poppar i bilen med mitt barnbarn på 8 år. Vill passa på att hejja på dig och Hans som håller ut i ert paradis, ni är stora förebilder för så många. Håll ut, och hoppas att ni snart kan resa hem till Sverige igen. Många varma kramar till er båda <3

    • Ja visst är dom för härliga! Man blir så glad – och det är så viktigt i dessa tidee.
      Det finns fler låtar på youtube.
      Tack för dina ord – vi har det bättre än många i denna stränga karantän i Spanien. Vi håller ut – och längtar efter att vi kan träffa våra vänner snart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *