Nerja – en öde stad!

SEDAN 2 MÅNADER TILLBAKA HAR NERJA VARIT EN ÖDE STAD. ALLA LEVER I STRÄNG KARANTÄN OCH FÅR INTE GÅ UT ANNAT ÄN NÄR VI SKA HANDLA ELLER GÅ TILL APOTEKET.

BALCON DÉUROPA DÄR DET BRUKAR VARA FULLT MED FOLK ÄR TOMT OCH ÖDE.

GATORNA LIGGER ÖDE ………….

…………..LIKASÅ PLAYORNA.

ÅH – SÅ VI LÄNGTAR EFTER ATT KUNNA SES PÅ STAN OCH BESÖKA NÅGON AV RESTAURANGERNA …………..

MEN SNART SÅ …….. KOMMER DET NOG ATT SE UT SÅ HÄR PÅ PINTADAN IGEN!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

7 svar på ”Nerja – en öde stad!

 1. Skönt att ni snart är fria ifrån karantänen 🙏🥰 Jag längtar till mitt älskade hus i Nerja och hoppas vi snart kan återvända igen😊☀️
  Kram till dig fina Christina💕

  • JAAA – PÅ MÅNDAG GÅR VI IN I FAS 1! VI FÅR SE VAD VI KAN GÖRA DÅ – DET BLIR SPÄNNANDE! FÖRSTÅR ATT DU LÄNGTAR TILL NERJA, MEN JAG TROR ATT DU FÅR VÄNTA TILL JULI.

 2. Så fint det blev i nya rummet! Härligt att få ordning säkert.
  Känns märkligt med foton på så öde gator. Som hämtat ur någon skräckfilm. På sätt och vis är det ju så också. Men! Det finns alltid en positiv sida! Det är så vackert och fint att få se orten, havet, husen, mm, utan en massa som skymmer utsikten och de fina bilderna. Allt kommer till sin rätt! Utan ”detta elände” hade vi inte fått se dessa underbara foton med skönt solsken från Nerja. För när skulle man kunna utrymma och ta sådana bilder??? Så vackert det är och vilka fantastiska färger. Tusen tack för det! Obs! Bilder som gjorda för en bok… en kalender… med 12 månadsbilder… en årskalender som värmer oss i kalla Norden med en ny bild varje månad. (👍😉😉😉 Bjud mig på en väggalmanacka sedan…) Det finns många som inte kan gå eller resa, kanske inte kommer ur sin säng, som skulle uppskatta lite eskapism… resa till bilderna… simma till fotona… Ett tips!
  Var rädda om er och fortsätt ta vackra bilder! Snart är det fullt av folk ute igen! 🚶‍♂️🚶‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🕺💃

  • JAVISST – JAG KOMMER ATT LÄGGA UT FLER BILDER, BÅDE FRÅN NERJA OCH FRÅN VÅRT UNDERBARA HUS: CASA ANGEL. DÄR HAR VI VISTATS I STRÄNG KARANTÄN ÖVER 2 MÅNADER, MEN VI HAR ÄNDÅ HAFT DET BÄTTRE ÄN DOM FLESTA. VI HAR EN TRÄDGÅRD ATT VARA I OCH JAG TÄNKER PÅ ALLA SOM BOR I LÄGENHETER OCH INTE HAR FÅTT KOMMA UT PÅ SÅ LÅNG TID.
   MEN – NU BÖRJAR DET LÄTTA FÖR OSS ALLA!
   PÅ MÅNDAG GÅR VI IN I FAS 1 OCH VAD DET INNEBÄR SKALL JAG BERÄTTA OM I NÄSTA INLÄGG. DÅ KOMMER JAG ATT DOKUMENTERA VÅR NYVUNNA FRIHET – DET LOVAR JAG.

 3. Så tufft läge ni haft/har men skönt att det ”lättat” lite på det nu så ni kan komma ut. Samma för min syster i Norra Italien. Men i måndags (igår) öppnade Ikea igen där hon jobbar så även där börjar det lite lätt att gå framåt.
  Så fint ni har klippt er med såg jag på insta 😊

  Ha en fin kväll
  Var rädda om er
  Kram Sandra 🌸🌼

  • Ja – det har varit 63 dagar i sträng karantän! Men nu börjar vi kunna få gå ut och äta på restaurang t.ex. även om det inte är många restauranger öppna. Munskydd på och vi håller avstånd. Trevligt att få träffa våra vänner – men vi kramas inte.
   Ha det bra Sandra – du också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *