Min älskade syster har fått ”gå vidare”!

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

38 reaktion på “Min älskade syster har fått ”gå vidare”!

 1. Åh så fint skrivet. Jag sitter här med tårar i ögonen. Känner såväl igen mig. Min morfar dog i juli förra året och min farmor dog i januari i år. Dom fattas mig och jag saknar dom så <3

 2. Första gången jag tittar in i din blogg och jag blir så berörd av ditt vackra inlägg om din fina syster! Det blir ett extra skimmer över livet när man hör att någon är klar med det och får sluta det med, sina barn vid sin sida! Att känna att livet räckt till det man velat och vara nöjd med att få somna in, det måste vara frid.
  M.E

 3. Så fint, tack Christina, för att du ville dela med dig. Många änglaljus och värme till dig och din fina familj.

 4. Kära christina!

  Oh fint skrivet och jag blev så rörd det är det vackraste du skrivit, jag har en
  del gamla reportaget med dig och din familj (som jag samlar på Pernilla)
  Nu är din lilla storasyster katja uppe i himmel och njuter tillsammans med
  änglarna vila i frid fina katja ( jag tycker hon såg så fräsch och ung ut ) det glädjer mig att Pernilla och Theo hann träffat katja må vila finaste katja kram Malin

 5. Tack Christina för att du delar med dig av fantastisk bilder och minnen av din fina familj. Vilken bildkavalkad! Sorgen blir ju något lättare att bära när man vet att den döda kände sig färdig med livet och ville gå vidare. Man känner så otroligt mycket tacksamhet för allt som varit. Kram

 6. Tänker på dig och din fam. Vad fint skrivet och fina bider,
  Min älskade mamma gich bort 2008 och jag saknar och tänker på henne varje dag.

  Jag undrar, hur gammal var din mamma när hon fick dig eftersom du föddes senare än dina syskon.
  Trevlig helg/Karin

 7. Fina Christina, beklagar sorgen så mycket. Så vackert du skrivit om din kära storasyster och fina bilder du delar med dig av. Tårarna rinner massa. Så fint att hon fick ett värdigt slut och somnade in lugnt i sitt hem med de närmaste. Det betyder mycket.
  Man se nästan på henne att hon är en sån där glad själ som var nöjd med livet. Hon påminner om min fina mormor som gick vidare för 2 år sen. Jag saknar henne så.

  Jag blir alltid lika berörd när jag hör om eran sammanhållning i familjen. Har jag förstått detta på Pernillas blogg, verkligen fint och viktigt. Själv önskar jag att jag hade det så men man har vant sig vid ensamheten nu när det gäller familjen. Det går det med. Jag ska inte klaga.

  Till Kajsa; Vila i frid fina du
  Hoppas du har det bra med dina nära nu där långt bort nånstans i nagalia land.

  ” En ÄNGEL flög förbi mot himmelen så fri men hon lämnade sitt leende på vår jord…..”

  Kramar Sandra

 8. Tack för din fina beskrivning av din syster. Vi är glada att vi fick lära känna henne, som mormor till vår sonhustru Frida. kramar

 9. En fin berättelse Christina. Måste kännas skönt att få skriva om er fina relation.
  Påminner mig mycket om mitt förhållande till min storasyster Eva, 10 år äldre än jag, som gick bort 2008, bara 72 år gammal. Hon var som en andramamma till mig, när jag växte upp. Jag beundrade henne oerhört, smart, vacker och orädd. På senare år blev vi mer ”jämnåriga” och umgicks nästan dagligen. Jag var med henne på alla läkarundersökningar, cellgiftsbehandlingar mm. Men hon hann dö, innan jag kommit hem från en resa Thailand. Jag saknar henne varje dag.

 10. Hej!! Beklagar sorgen…vad fint skrivet och vilka fina foton. Tack för att du delar med dig och hoppas nu din syster får träffa sin son däruppe i himlen…

 11. När jag gick simskola på sent 60-tal sas det att simlärarinnan var din syster, kan det stämma?

  I överigt ett fint och rörande inlägg om din syster och dej, tycker mej känna igen henne på bilderna men det var rätt länge sen så….

  // Peter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *