Midsommar

  Egentligen hade jag inte alls tid att fira Midsommar, eftersom jag 4 dagar efter skall ha en STOR FEST för 140 personer på Björkhaga. Men barn och barnbarn, som är vana vid att komma till oss och fira midsommar var naturligtvis välkomna.  Jag frågade litet försynt vilka som kommer – och jo, Pernilla med Benjamin och Theo, Linus och barnen, Niclas och Kit. Och så ev. några kompisar. Tältet – från ”Frans August” som just monterats färdigt för min STORA FEST om 4 dagar, passade ju utmärkt att inviga, tyckte ungdomarna. ………..och snart fylldes trädgården med c:a 40 ungdomar, som var inbjudna av våra barn att fira midsommar hos oss. Våra barn är vana vid att det är bara att komma – det är alltid öppet hus för dem och deras vänner ……….   ……….. och Pernilla hade all mat med sig – så jag behövde verkligen inte vara värdinna – utan kunde vara ”gäst i eget hus”!”Du behöver inte göra någonting, Mamma”, sa Pernilla, Linus och Niclas och Peter, som skötte allt själva – och vi fick umgås med alla ungdomar och ha en mysig midsommarafton tillsammans. Jag tror att det är allra första gången som jag inte har midsommarkrans i håret och allra första gången vi inte dansade runt midsommarstången – men det regnade ihärdigt – och det var skönt att sitta i tältet. Såå roligt att få se Malin och Kristin hos oss igen – de har ju varit barndomsvänner med Pernilla ………

 Pernilla hade bakat midsommartårta ………..och mycket annat gott fanns på buffé-bordet.

 Älskar när barn och barnbar samlas hos oss på Björkhaga ……..   ……… de allra minsta barnbarnen har det så mysigt tillsammans.Lille Hugo, som snart blir 4 år är ett riktigt litet charm-troll! Linus demonstrerade sin nya Drönare – och det var oerhört spännande för stora och små!

  

Snart är det dags för Den STORA FESTEN  i Tältet, som levereras av ”Frans August” ……………..

……….. och skall rymma 140 gäster  om några dagar. Mycket planering har det varit – och mycket återstår innan allt är klart. Jag lovar att komma med rapport om hur det går.

 

 

    

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Midsommar

  1. Så trevligt att ni alla samlades hos er på midsommar. Ni är verkligen gästvänliga.
    Fina bilder på er alla.

    Må så gott
    Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *