Mauritsius Dag 2

Vaknade upp efter många timmars sömn till en ny dag på Mauritius. Bara att hoppa i poolen och starta dagen med en uppfriskande simtur.IMG_2664Vår butler Jeffrey stod beredd att bjuda oss på frukosten, serverad i trädgården. Det är han som ser till att vi har det bra och pysslar om oss.IMG_2654 IMG_2656 IMG_2655 FullSizeRenderJag hade beställt en ”Four-hand massage” av dessa fantastiska tjejer, som kom till huset. Skönt efter den långa flygresan på 15 timmar dagen innan!IMG_2672Efteråt var det helt underbart att ta en vilo-stund tillsammans med Theo, som gjorde Mormor sällskap i ”Gung-sängen”!FullSizeRender 5

IMG_2647Kvällen tillbringade vi vid den stora swimmingpoolen på området där Pingisbordet stod. Theo är pingis-mästare och fotbolls-mästare och utklassar många av de stora grabbarna, som han har blivit en Favorit hos!!!IMG_2734IMG_2720Theo spelade också en match med Mamma Pernilla ….FullSizeRender 4….. med Hans som enväldig domare ….  Tydligen vann Pernilla en boll …. och blev då så här glad..FullSizeRender 2Här var det meningen att jag skulle fortsätta med fler bilder – men tyvärr!!! Det går inte!! Jag måste kontakta word-press och be om mer utrymme… för det är fullt nu…  Jag återkommer så snart det är fixat.  Du kan också gå in på Pernillas blogg: www.pernillawahlgren.se    Klicka här!IMG_2685Glada hälsningar från oss så länge som njuter här på Mauritius och  Club Med! 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

13 svar på ”Mauritsius Dag 2

 1. Grattis på födelsedagen Christina önskar en av din dotters bloggläsare.

  Det är med stort nöje jag startar mina dagar med en stor kopp kaffe med lantmjölk och din dotters blogg. En daglig rutin sedan flera år.

 2. Grattis vackra Christina ❤️❤️❤️
  Vad fina ni var när ni gifte er också ❤️
  Så härligt folk kan leva ihop ett helt liv och älska varandra ❤️❤️❤️
  Finaste som finns och era barn och barnbarn ❤️❤️❤️
  Kram Julia ❤️

 3. Får lov att gratulera på både födelsedag & bröllopsdag 😀 Mvh. Jillan på Orust ps. Det var din dotter som skvallrade 😉

 4. Grattis på födelsedagen finaste Christina! Tänk att jag var med min pappa och mamma och såg dig på teater när jag var relativt liten (minns inte vilken) och pappa Åke som DÅ var butikscbef på dåvarande Arvid Nordqvist gav dig blommor efter föreställningen. Jag hade aldrig DÅ kunnat ana att jag skulle skriva till dig såhär och inte förstå att jag även såg Pernilla som Annie på teater vilket är sååå mäktigt och märkligt. STOR kram!!! PS. Min pappa lever inte längre och jag saknar honom och mamma något oerhört – mamma lever inte heller – var rädda om varandra vilket jag verkligen tror ni är!!! DS.

 5. Grattis på födelsedagen Christina:-))
  Ni ser ut att ha haft det underbart med er fin dotter och barnbarn.
  Ni är verkligen söta allihop.
  Kram

 6. Grattis Christina! ( läser Pernilllas blogg dagligen ), ni verkar ha haft en undebar vistelse på den vackra ön Mauritius och extra roligt för er att fira bröllopsdagen där!.
  //lise

  PS. Var en trogen följare av varuhuset och även tre kronor som gick på 4:an. DS.

 7. Följer Pernilla och har gjort sedan hon började blogga. Måste få säg att ni är en fantastisk familj!! Vad stolta du och Hans skall vara som lyckats med detta. Stort grattis till dig på din födelsedag och ett bättre sent än aldrig till er 53:de bröllopsdag <3 kram Helene i VBG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *