MåBra-tips i video inspelad i Gamla Stan.

Denna video spelades in i min butik: ”Christina´S Bod & Salong” redan för 6 år sedan. Jag arbetar fortfarande med min Nu Skin- business – nu enbart online. Jag är fortfarande begeistrad över att vara en del av detta företag, som gör så mycket gott i världen. Och jag älskar fortfarande att jag kan dela med mig till andra – och hjälpa andra att få ett bättre liv.                                                                                      Web-sidan som nämns i videon är ändrad. Den aktuella är: www.schollin.nsproducts.com (för produkterna)     och www.schollin.nsopportunity.com   (för affärsmöjligheten)

Kontakta mig gärna för mer information! Jag blir glad om jag kan hjälpa till.

Kika gärna på nästa video – där ni får fler Må Bra-tips från mig!

Må Bra! Lev Väl!    Christina Schollin.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *