Love yourself. Må Bra-resa till Nerja.

Spanienresa oktoberDetta ingår  Information

Några bilder får ni här på mig i Nerja:

Välkommen med anmälningar – även till mig: christina.schollin@gmail.com

2004 Spanien 003

CSch©GaryEdwards-05MRIMG_29392004-04-29 Sv. Damtidn. (65)IMG_43142011-10-12 Spanien foto Gary E. (3)

1017205_589403484426126_2037083780_n  Ch Flamenco bougainvilla  Skanna 1309

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

5 svar på ”Love yourself. Må Bra-resa till Nerja.

 1. Låter som en fantastisk resa, en välbehövlig för kropp och själ. Hade inte tvekat om jag haft pengarna. Precis halvt utförsäkrad och har senast idag ”jagat” A-kassa och FK och arbetsförmedlingen för att få veta vad jag ska få ut denna månad. Ekonomin är ju A och O, räkningar ska betalas och mat ska handlas. Dagarna som varit i september har jag ”jagat” olika myndigheter blir bollad fram och tillbaka hela tiden, det har tärt på mig. Men jag hoppas att det bli bättre. Mitt i allt visade sig att min handläggare på arbetsförmedlingen har semester nu 2 veckor, tänk om jag med kunde åka på semester bara sådär, gör jag det mister jag min ersättning.
  Känner mig sönderstressad, när man behöver avkoppling och återhämtning som mest så har man inte råd.
  Jag hoppas att ni alla får en fin vistelse i Nerja. Jag hoppas att det bli fler tillfällen och nån gång kanske jag har turen att kunna följa med 🙂
  Man ska inte sluta hoppas 🙂

  Må så gott
  Kram Sandra

  • Hej Sandra. Denna Må Bra-Resa blir uppskjuten till våren 2015, så då kanske du har möjlighet att följa med. Jag kommer att lägga ut inbjudan här på hemsidan – och då ha litet längre framförhållning. Må Bra! Lev Väl! Christina Schollin.

   • Har varit sjukskriven för depression och grubbel i snart två år, skulle så gärna vilja följa med och om den flyttas till 2015 vore det toppen. Kanske livet vämder till dess.Kanske man skulle hinna få tillbaka en strimla av hopp.,skulle så gärna vilja träffa christina schollin och även hennes fantastiska dotter !, inger 0768 445445 ingernorden.in@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *