”KOSLÄPP” I SPANIEN! OCH EXPRESSEN-INTERVJU.

EFTER 7 VECKORS STRÄNG KARANTÄN HÄR I SPANIEN – HAR VI ÄNTLIGEN FÅTT RUCKA LITET GRAND PÅ BESTÄMMELSERNA ! NU FÅR VI ÖPPNA VÅRA DÖRRAR OCH KOMMA UTANFÖR HUSET OCH GÅ PÅ EN TIMMES PROMENAD I OMRÅDET!

JAG FIRADE DETTA MED ATT TA MIG NER TILL HAVET OCH HÖRA VÅGORNAS BRUS MOT SANDSTRANDEN. OCH PLASKA LITET MED TÅRNA I VATTNET. BADA I HAVET FÅR ANSTÅ TILLS DET KOMMER OK FRÅN REGERINGEN!

ATT ÄNTLIGEN FÅ TRÄFFA VÄNNER OCH SITTA PÅ SAMMA BÄNK – PÅ BEHÖRIGT AVSTÅND – VILKEN LYCKA! LILIAN OCH JAG BESTÄMDE ATT VI SKALL SES KL 19 I KVÄLL IGEN OCH TA EN PROMENAD PÅ BURRIANA BEACH.

JAG – PRECIS SOM NI OCKSÅ, ANTAR JAG – HAR MINA UP:S AND DOWNS, DÅ JAG OROAR MIG FÖR ALLTING OCH UNDRAR HUR DET SKA GÅ. I GÅRDAGENS EXPRESSEN KUNDE MAN LÄSA EN INTERVJU:

TÄNK ATT FÅ DELA OMSLAG MED TEGNELL!

ÖNSKAR ER ALLA EN BRA VECKA MED NYA INSIKTER OCH NYTT MOD ATT HÅLLA UT, HÅLLA AVSTÅND OCH HÅLLA HUMÖRET UPPE!

______________________________________________________________________

_______________________________________________________________________

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ””KOSLÄPP” I SPANIEN! OCH EXPRESSEN-INTERVJU.

  1. Så härligt för er att få komma utanför huset och träffa vänner. Vilken lycka 😍
    Nu hoppas vi på att det går fortsatt åt rätt håll.
    Önskar er allt gott
    Kram Sandra 🌸

  2. Så skönt att höra att du känner dig bättre och önskar dig och din fina familj det bästa. Ta hand om dig! Kram från mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *