Jag och Lasse Lönndahl på TV

Ojojoj – vad man hittar på youtube!!!! Jag skulle leta efter en låt med Pernilla – och hittade plötsligt denna inspelning med mig och Lasse Löndahl från mycket länge sedan! Programmet hette ”Tonårsdags” och Lasse  var programledare. Varsågoda – en liten nostalgi-tripp:

Tanken svindlar! Det är 55 år sedan – och jag minns det som om det var i går! Så unga vi var – både Lasse och jag. Vi blev mycket goda vänner sedan, och umgicks privat.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Jag och Lasse Lönndahl på TV

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *