Jag – en sökare

2004-04-29 Sv. Damtidn. (65)

Ojojojoj – så många kommentarer jag fick på Face-book när jag skrev i går om att jag letade och letade efter min Agenda-Timkalender! Det var tydligen många som kände igen sig, faktiskt inte bara pensionärer.

Ja, vet ni vad pensionärer gör hela dagarna: DOM LETAR!

Nåja, nu fann jag ju den till slut – gudskelov, för jag blir alldeles ”lost” när jag inte vet vad jag har för möten inbokade framöver.

Detta kommer mig osökt (!!!) att tänka på att JAG ÄR EN SÖKARE.   Inte bara att jag söker efter saker och ting – utan jag har hela mitt liv sökt: Efter Livets Mening och sökt Harmoni och Lycka i tillvaron. Stora ord – som man inte direkt kan Söka efter på nätet eller googla på för att få svar! Det fordras att man funderar över vad man vill med sitt liv t.ex. Att man ställer sig frågan: Hur vill jag leva mitt liv, vilka Drömmar vill jag få uppfyllda,

DEN SOM INTE HAR NÅGRA DRÖMMAR, HAR JU INGENTING ATT FÖRVERKLIGA!

……..hur skall jag bära mig åt för att få ut det jag vill ha ut av Livet.            Själv har jag ständigt försökt att vidareutveckla mig själv genom att oavbrutet läsa böcker i ämnet – och numera håller jag också föredrag där jag avslöjar                                                                                 ”HEMLIGHETEN. HUR MAN UPPNÅR OPTIMAL HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE”.

Det är en oerhörd lycka för mig, när jag kan dela med mig något av det som jag funnit värdefullt och som jag tagit fasta på i dessa böcker.         Kanske kan denna blogg, som ju är alldeles nystartad, vara ett Forum där jag kan dela med mig av Goda Tankar och Visdomsord.                         Det skulle vara fint om du som läser bloggen – och kanske börjat följa mig – kommenterar, om ni känner för det. Då kan det bli en mötesplats där vi utbyter goda tankar med varandra.                                                   Bilden ovan är tagen på terassen till mitt hus i Spanien – där MÅR jag BRA!

DAGENS VISDOMSORD:

Fyll ditt hjärta med det du brinner för

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

9 svar på ”Jag – en sökare

 1. Du ser ut att må så himla gott och det förstår jag när du sitter på din altan i Nerja! Hoppas vi snart ses där, vi åker i mitten av oktober! Kramar från mej!

 2. Jag är en sökare med….. söker och söker.
  Ibland stannar jag upp och fråga mig själv vad jag egentligen söker efter…
  och när jag kommer på det gör det så ont i mig att jag skjuter det åt sidan. Inte bra, jag vet.
  Viken härlig bild på dig fr terassen i Spanien 🙂
  Förstår att du mår BRA där 😀
  Gött det!!!

  Tack för dina inlägg
  Ta hand om dig
  Kramar Sandra

  • Sandra. Det är BRA att vara en sökare – och du kan få hjälp av att läsa många böcker, där man kan få AHA-upplevelser. Hoppas att mina visdomsord i bloggen kan vara till hjälp också. Tack för DINA inlägg!

 3. Åå, jag känner igen mig idig! Står mitt i livet och har sen liten alltid sökt.. På senare år har jag hittat änglarna och det andliga och det är härligt! Ha en fantastisk dag ! Kram Mia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *