Jag är stolt, jag är stolt, jag är stolt !!!

  Mina barnbarn brukar reta mig för att jag upprepar mig och säger saker tre gånger. I ”Wahlgrens Värld” har de gjort en grej av det. T.ex: ”Jag är nöjd, jag är nöjd, jag är nöjd”.

Detta inlägg får rubriken:  Jag är stolt, Jag är stolt, Jag är stolt!!!!

Häromdagen var det premiär på Pernillas egna show, som handlar om hennes 50-åriga liv ………….. och vad vore väl naturligare än att hon skulle göra entré via MIN VAGINA !!!!! Hahahaha!!!! Så här börjar Expressens recension:                   Christina Schollins vagina står mitt på scenen. Den är gigantisk, fladdrar av rosa tyll och fungerar inte bara som en symbol för alltings ursprung utan även för showen i sig. ”Kort, glad och tacksam” är en märklig kombination av absolut folklighet, Monte Python-bisarr  humor och krassa sociala-medier-kalkyler. Men som jag gillar det! 

På premiären var jag naturligtvis klädd i Pernilla Wahlgren Collection:

Efteråt kramade jag om Pernilla – och grattade henne till succén.                            Jag är stolt Mamma till världens underbaraste dotter!_____________________________________________________________________________

Några dagar efter Pernillas premiär – var det dags för Benjamin i Melodifestivalen.Denna multi-begåvade älskliga ödmjuka dotterson gick direkt till Final! Mormor är Stolt, Stolt, Stolt! 

_____________________________________________________________________________

Bianca får mycket beröm när hon är med i ”Talang” på TV. Och jag instämmer i hyllningarna. 

Jag är stolt Mormor till denna lilla tjej, som vuxit upp till en strålande skönhet och börjat hitta sin plats i livet. Hon har mognat och när hon är med på TV, så går hennes utstrålning direkt genom TV-rutan.     Mormor är stolt, stolt, stolt!

___________________________________________________________________________

Pernillas förstfödde son: Oliver är också i musik-branchen eftersom han reser runt i världen som DJ. Annars väntar jag på att han skall öppna egen restaurang och laga sin fantastiska mat. En multitalang han också.         Mormor är stolt, stolt, stolt.

_____________________________________________________________________________

När jag ändå är i farten med att vara stolt, så är jag naturligtvis en stolt Mamma till alla mina barn.                                                                                                        Niclas, som just nu är programledare på Radio Rix – och är oerhört populär.    Jag är en stolt, stolt, stolt Mamma! Och en stolt Farmor till Niclas två söner: Tim och Kit.

_____________________________________________________________________________

Linus som just nu spelar i ”The Book of Mormon” på China-teatern. En jättesuccé! 

Häromdagen fick föreställningen pris på QX-galan som bästa scenföreställning.! Nu filmar Linus Julkalendern på TV.Jag är en stolt, stolt, stolt Mamma till Linus. Och en stolt, stolt, stolt Farmor till hans två barn: Linn och Colin.

__________________________________________________________________________

Jag är också en stolt, stolt, stolt Mamma till min äldste son Peter, som efter 27 år som Valuta-handlare och varit stationerad utomlands långa tider, nu startat ett nytt liv tillsammans med sin Michaela i Dalarna. Och arbetar som brandman! Det är en riktig solskenshistoria och han fick sin son Hugo för 3 år sedan och blev även bonuspappa till Michaelas 3 barn.  Jag är stolt, stolt, stolt över min förstfödde son Peter och jag är en stolt, stolt, stolt Farmor till vårt nionde barnbarn Hugo!

Här är hela familjen samlad (förutom Tim och Oliver).

JAG ÄR STOLT, JAG ÄR STOLT, JAG ÄR STOLT!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

17 svar på ”Jag är stolt, jag är stolt, jag är stolt !!!

 1. Hej Christina! Klart du ska vara stolt Farmor till så härliga barn och barnbarn. Pernilla verkar vara en så Go tjej med härlig humor och värme. Ni är verkligen en skön familj som bjuder på er själva. Mitt barnbarn på 4 år och jag satt och tittade på Nicke och Nilla häromdan och det blev hon så glad över. Ett jättebra barnprogram med mycket sväng i och som verkligen står sig än i dag. Kram och ha det bra.

 2. Vilket underbart inlägg! Du kan verkligen känna dig stolt stolt stolt även över dig själv !♡

 3. Ett hjärta fyllt av tacksamhet är det rikaste en mamma kan ha. Stoltheten finns utanför hjärtat.

 4. Underbart inlägg Christina. Förstår att du är jättestolt över dina barn och barnbarn. Så fina allihopa ⭐️
  Du ska vara stolt över dig själv med. Du är fantastisk ⭐️

  Kram Sandra

 5. Så fint skrivet och Du kan verkligen vara stolt över Din fina familj
  Har själv två döttrar och sex barnbarn som jag älskar och är stolt över

 6. Hej, Christina!
  Vilken härlig familj Du o Hans har! Den kan ni nog båda vara stolta över.😙. Bakgrunden av fotot är sååå bekannt, som du vet! ”Casa Angeles” är ett härligt ställe att kunna samlas ihop med de käraste man har! Njut av dom stunden!
  Jag önskar er soliga vårdagar!🌝🍷🍹

  Mary
  (P.S. Kanske vi träffas mellan 22.3 – 5.4.?😎 )

  • Mary! Så roligt att hitta dig här – och se din kommentar! Vi hoppas verkligen at vi kan ses när du kommer till Nerja. Vi är här den tiden. 27/3 – 29/3 är jag på en liten minikryssning med ”Symphonie of the Seas”. Malaga – Barcelona. När passar det dig att komma och hälsa på? Du är så Välkommen! Varma, soliga kramar från Christina och Hans.

 7. Hej ♥
  Är inte inne å skriver ofta. .följer däremot din dotter.
  Men nu måste jag hylla dej och din man♥♥
  Gott att han är hemma från sjukhuset♥
  Grattis! Grattis! Grattis! ★★★★
  Till ditt barn barns seger. ★★★
  Visste första gången jag hörde låten att det skulle gå hela vägen♥
  Han uppträder proffsigt och kommer gå långt. ♥
  Säger tre gånger.
  Grattis grattis grattis♥♥♥♥♥

  • TACK! Ja – det var en omtumlande dag i går. Hans blev utskriven från sjukhuset – och vi kunde se Melodifestivalen tillsammans hemma i Nerja. Och blev naturligtvis så glada när vår älskade Benjamin vann! Så – tack för dina ord.

 8. Kära Christina,

  Du är härlig – och du har verkligen utstrålning – iTack för det :-D!!

  Kram Karin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *