Här vinner Benjamin ”Let´s dance”!!!!

Benjamin vann ”Let´s dance”! Ännu omtumlad efter gårdagen och fortfarande i ett glädjerus, lägger jag här ut ett video-klipp från youtube där vår fina Benjamin tar hem priset i ”Let´s dance” 2014!!!!

dadd7849-374b-4b98-be30-cef2593375ad

20140308-032045

Benjamin och Sigrid har gjort en fantastisk resa tillsammans!

Här ser ni ett you-tube-klipp från gårdagen!

 

Jag skriver mer om denna fantastiska kväll, när vi hunnit smälta alla intryck. Vi lever som i ett lyckorus – hela familjen – och är djupt tacksamma mot hela svenska folket, som tagit vår fina Benjamin till sina hjärtan och röstat fram honom till denna välförtjänta seger!

benjamin-wahlgren7 benjamin-wahlgren6

Benjamin Nerja

Nedtecknat av en stolt Mormor!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Här vinner Benjamin ”Let´s dance”!!!!

  1. Du kan verkligen vara stolt! Benjamin har varit helt fantastisk under hela säsongen. Han är absolut en värdig vinnare!

  2. Ååh så roligt att han vann, blev så glad..jag tokröstade, 55 ggr blev det ooops 😉 Mycket mycket värdig vinnare..förstår att ni är väldigt stolta över denna fina, ödmjuka, talangfulla kille…stort Grattis till er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *