Gott nytt år !

Hur är det med Nyårs-löften??? Brukar ni avlägga några sådana?    Jag tycker att det är en bra idé, så här kan ni se mina Nyårs-löften:

__________________________________________________________________

Jag lovar mig själv:

Att vara så stark att ingenting kan störa min sinnesfrid.    

Att tala hälsa, lycka och framgång med varje människa jag träffar.  

Att få alla mina vänner att känna att de är värdefulla.  

Att se på allt från den ljusa sidan och att låta min optimism vara tydlig.  

Att tänka enbart på det bästa, att arbeta enbart för det bästa, och att enbart förvänta mig det bästa.  

 Att vara lika entusiastisk över andras  framgång som över min egen.    

Att glömma misstagen från förr och att fokusera på de större framgångarna i framtiden.  

Att alltid vara glad och öppen och att alltid ge ett leende till varje levande varelse jag träffar .    

Att lägga ner så mycket tid på att förbättra mig själv, att jag inte har tid att kritisera andra.    

Att vara för stor för oro, för ädel för vrede, för stark för rädsla och för lycklig för att störas av svårigheter.  

Att tänka gott om mig själv och att deklarera detta faktum för omvärlden, inte i stora ord ute i stora gärningar.  

Att leva i den stora förvissningen att hela världen stor på min sida, så länge jag lever upp till det bästa inom mig.

 

 

Det är så jag vill att mitt 2020 skall bli.                                                                            Ett år fullt av goda tankar och glada händelser, som jag själv har varit med om att skapa. Där jag omger mig med människor som jag kan utvecklas tillsammans med och där jag kan dela med mig av mina erfarenheter och kunna hjälpa andra att förverkliga sina egna drömmar.                                                                               Ett år då jag tar mig tid att ta det lugnt, varva ner, sluta stressa och inte ha så många måsten. Få tid att umgås med barn och barnbarn och goda vänner – både i Sverige och i vårt andra hem i solen. Lära mig att ”bara vara”, njuta av livet och vara tacksam för allt jag har och för allt jag fått vara med om.   Mitt år blir vad jag gör det till!

14021589_316940228644900_3771557879115725869_n

With love from Christina

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

11 svar på ”Gott nytt år !

 1. UNDERBART Christina! Detta ska jag kopiera 😌 Tänk om ALLA människor hade dessa nyårslöften ( och höll dem ) 💕

 2. UNDERBART Christina !
  Jag kopierar rakt av!!
  Tänk om alla människor tänkte och gjorde som du 💕
  Kramar till dig 💕🌺💕

  PS. Vet inte om min första kommentar kom med så skrev en till för säkerhet skull 😉

 3. God fortsättning på nya året

  Jag har inte så många nyårslöften men brukar alltid lovar mig själv att vara snäll mot mig själv och inte har för höga krav (vilket jag har på mig själv).
  Det är nog att jobba med under året 😉

  Må så gott
  Kram Sandra

 4. Thank you for every other fantastic article. Where else may just anybody get that type of
  info in such an ideal manner of writing? I have a presentation subsequent week, and I
  am at the look for such information.

 5. Hej Christina!
  Jag tycker det är så trevligt att läsa dina inlägg och foto på er fantastiska familj!
  Köpte din bok hos Adlibris så fort den kom ut och har läst den!
  Vilket liv du haft och förvånansvärt att du under tiden har fött och uppfostrat fyra fina barn! Givetvis tillsammans med din man men mamma är mamma!
  Önskar Dig och Din familj ett gott 2020

  • Hej Anita. Tack för ditt inlägg. Så roligt att du gillade min bok. Jag kommer säkert att dela med mig här på bloggen av fler bilder från mitt liv, som inte kunde komma med i boken.
   Gott nytt 2020 önskar jag dig.
   Christina.

 6. Hej Christina!
  Vilken häftig inlägg! Ni är en underbar exempel om tro till Universum som öppnar alla hjärter och dörrar. Jag verkligen hoppas att mer och mer människor hittar vägen till den klokheten som Ni har! Attraktionslagen är så enkel men i samma tid komplicerad i början och tar tid att nå den förståelsen att det funkar – på riktigt.
  Ha en underbar 2020! ❤️

  • Hej.
   Tack! Ja, jag vill ju gärna dela med mig av det som jag tycker att jag har glädje av. Vi behöver ju alla litet goda råd om hur vi skall leva för att lev BRA! Attraktions-lagen t.ex. är någonting som jag säkert kommer att del med mig av. Så – stay tuned!
   Ha ett himla härligt 2020!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *