Glad 1:a Advent

IMG_4230Önskar er alla en riktigt glad 1:a Advent, var ni än befinner er! Själv firade jag denna dag med att tända ett ljus ute på altanen i solen bland all bougainvilla.IMG_4195I går lämnade jag ett kyligt Sverige och bytte denna utsikt med frost på grenarna mot ……IMG_4209……… denna utsikt över Medelhavet med blommande bougainvilla i sol och värme. Härligt att äta frukosten ute med alla Nu Skin-vitaminerna, som gör mig pigg och fräsch!IMG_4214  Jag inspekterade även apelsinerna som snart är färdiga att skördas!

IMG_2699Söndagsmarknaden besöktes

.IMG_2705 … där jag tidigare köpt mina Flamenco-klänningar,

Ch Flamenco bougainvillaChristia Schollin16

Nu letade jag efter julklappar till barnbarnenIMG_2713

…. och jag tror att det är några småkillar som kommer att bli glada när dom packar upp sina paket på julafton! 

Dessa miniatyrer är mycket välkända här i Spanien – och finns inte någon annanstans. En härlig gubbe hjälpte mig att välja rätt.Så det blev en Julkrubba med Jesusbarnet, Maria och Josef och djur. Det tror jag kan bli en julklapp till någon som tycker om att plocka fram denna klenod varje jul. I vår familj har vi en krubba med massor med djur och de tre vise männen, Jesusbarnet och Josef och Maria – och den har alltid fått hedersplatsen på julbordet. Peter uttryckte sin längtan efter jul en gång så här när han var liten: ”Gud vad det skall bli kul att leka med Jesusbarnet igen!”

IMG_2719 … och Hans fick bära hem de välfyllda kassarna.

Dagens visdomsord:Have a beautyful day

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Glad 1:a Advent

  1. Det gjorde du helt rätt i, att lämna kylan för ett varmt och blommigt land, skönt för kropp och själ! Är ni borta till jul, kanske? Kramar, Gerd♥

    • Ja – detta är något jag unnar alla som har möjlighet – att fly kyla och mörker och vistas i solen, värmen och ljuset! Om man har möjlighet, vill säga. Vi kommer hem till jul och stannar i Sverige en bit in i januari också.

  2. Jätte härligt att läsa och kolla på bilderna, så fina kläder och värmen längtar jag efter här hemma är det ju grått kallt snart snö, men tomten kommer ju snart kram mariella

  3. Kära Christina……härliga bilder. Jag ä l s k a r Bougainvilla. Hade alla färger när jag bodde i Mexico. Här i Kalifornien gläds jag också av dem. Har skickat din kalender till Sverige, så att du har den när du kommer dit till julen.
    Kram,
    Anne-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *