Ge barn ett leende!

Tummen upp för er – alla mina trogna blogg-läsare!

Så många som frågar mig efter förra inlägget Att vara En God Kraft i Världen :

Hur kan jag hjälpa till. Vad skall jag göra? Här kommer litet ytterligare information – och hur just DU kan ge barnen ett leende.

NOURISH THE CHILDREN – ETT UNIKT KONCEPT

Varför Nourish the Children?

Du vet precis vad du får för pengarna: näringsrik VitaMeal. Du vet hur din donation används: för att hjälpa barn i nöd. Du vet att donationerna effektiviseras med matchande donationer och via utbildning och program för att förhindra sjukdom. Och du vet att du gör en insats: mer än 130 000 barn världen över får näring varje dag.

Köp och donera VitaMeal varje månad och uppmuntra fler att göra detsamma.

Nu Skin firar 600 miljoner donerade matportioner till undernärda barn via sitt initiativ Nourish the Children.

I augusti 2018 firar Nu Skin Enterprises, Inc. att 600 miljoner matportioner köpts och donerats via Nourish the Children (NTC) sedan starten 2002. Oberoende välgörenhetsorganisationer delar ut den näringsrika maten VitaMeal till undernärda barn efter att Nu Skins säljledare, kunder och anställda köpt och donerat påsarna.

”Fler än 130 000 barn får mat varje dag tack vare de generösa donationerna från Nu Skins säljare, kunder och anställda”, berättar Steven J. Lund, executive chairman of the board och executive director för Nourish the Children. ”Vi är tacksamma för alla de som stöttar initiativet Nourish the Children men inser att det fortfarande finns så mycket mer att göra. Jag hoppas att vi fortsatt kan göra en insats för barnen och ge dem chansen till en bättre framtid.”

Jag kan  erbjuda människor en Möjlighet att förändra sina liv och att få sina drömmar uppfyllda. Mitt entreprenörskap med Nu Skin  ger mig – och andra – möjlighet att hjälpa barn, som svälter och hungrar i de delar av världen som behöver vår hjälp.       Det var en av anledningarna när jag bestämde mig för att arbeta med detta företag , som har en etik och moral som stämmer överens med min egen – och där jag kan dela företagets vision: Att vara En God Kraft i Världen.   Tack vare Nu Skins initiativ Nourish The Children får nu ett barn en portion VitaMeal varje sekund någonstans i Världen.  Tillsammans med ledande experter på undernäring hos barn utvecklade Nu Skins forskare VitaMeal. En påse VitaMeal innehåller 30 barnportioner – med alla de vitaminer och näringsämnen som behövs för att ge näring åt ett barn under en månad. Sedan 2002 har mer än 550 miljoner portioner donerats via Nourish The Children.

Du som är intresserad – lämna ditt namn och E-mail i kommentarsbåset här.  

Eller sänd mig din förfrågan: christina.schollin@gmail.com  Då berättar jag för dig  exakt hur du skall göra och vilka möjligheter som finns.

Visst vore det fantastiskt om jag kan säga: Min blogg har gett Nourish The Children många nya bidragsgivare! Vilka underbara bloggläsare jag har!!!!

Ser fram emot DITT svar !!!

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Ge barn ett leende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *