Fullmatad Sverige-vistelse!

I torsdags vaknade jag till denna fantastiska soluppgång i Nerja….

….. Frukosten intogs på altanen, innan det var dags att ge mig av till Malaga flygplats ….

……….. där jag checkade in på flyget till Stockholm, Arlanda.

Morgonen därpå vaknade jag till denna gråkalla utsikt över trädgården där snön fortfarande låg kvar på gräsmattan .

Satte mig i bilen (såg knappt vägen för att det var så disigt och regnigt! för att åka till Täby och hämta barnbarnet Colin vid skolan där. Vi körde hem till lägenheten i stan där Linn var hemma. Hon hade strejkat från skolan – tillsammans med tusentals andra elever runt om i världen och mött upp i Gamla Stan där fantastiska Greta Thunberg fanns på plats för att prata om klimatet! Vilken manifestation det blivit! Och Linn var begeistrad över att få vara med på detta möte.

Eftersom jag skulle vara barnvakt till nästa dag (Linus jobbade i Göteborg) så fick ungarna välja vad dom ville äta till middag. Det blev hamburgare med pommes frites som vi åt hemma. Jag, som älskar semlor och inte kan köpa det i Spanien, köpte de godaste semlor jag ätit, på ett bageri i närheten. Mums!

Jag var inte bara barnvakt – jag var hundvakt också! Åt härliga gulliga lille Frankie.

När Linus kom hem dagen därpå fick jag prova på en upplevelse som var fantastisk. 

 

I dag fick jag besök av världens gulligaste lille Hugo som kom och hälsade på Farmor tillsammans med Pappa Peter och Mamma Michaela innan de skulle fortsätta hem till Dalarna. Hugo är 4 år men han kan skriva sitt namn! Så Farmor fick dessa teckningar av honom.

Naturligtvis måste han ju få presenter som jag köpt på flyget. Det blev godis och choklad och en tandborste som spelar musik! För man måste ju borsta tänderna noga när man ätit godis – eller hur Hugo!

 

Nu är jag på väg till Lidingö för att sova över hos Pernilla, eftersom jag ska upp tidigt och vara på ett spännande möte i morgon bitti. Jag kommer att berätta om det i nästa blogg-inlägg.

OJOJOJ – vilken regnbåge jag ser utanför fönstret nu! Och en klarblå himmel. Det känns härligt – efter allt gråväder!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Fullmatad Sverige-vistelse!

 1. Välkommen hem till Sverige.
  Mysigt för dig att få träffa barn och barnbarnen.
  Visst är det kyligt här men jag hoppas att våren snart kommer 🌸☀️

  Må så gott
  Kram Sandra

 2. Så roligt att läsa Dina Mail och även få följa Dig på Instagram❤️🙏
  Ser framemot att få läsa mer
  Kram Inger 72 år

 3. 🥀🥀Du är för härlig Christina. Du är verkligen i stunden. Må’ så gott o hoppas du snart får åka tillbaka till underbara Nerja🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *