Fortsatt filmning i Spanien för Wahlgrens Värld.

Filmandet fortsatte i Spanien. Pernilla ville bli av  med några möbler – och jag hyrde en bil för att frakta möblerna från hennes hus i Marbella till mitt hus i Nerja. Jag var ganska nervös när jag satte mig i detta gigantiska fordon …………… …………….. men jag var vid gott mod – och bad till alla högre makter att det skulle gå bra! …………… och det gjorde det! Det var en lycklig Mamma Christina, som anlände till Pernillas rosa hus – där också Emilia hade anslutit sig ………….………….. och Filmteamet, som hade filmat min bilkörning med riggade kameror i bilen och även utanför när jag kom körande utmed vägarna. Det var en hel del, som Pernilla ville bli av med och som nu lastades in i den stora bilen ………..   ………….. TACK käraste dotter min. Nu får vi se hur allt passar hemma i Casa Angel i Nerja. Men först blev det en bit mat …………… och en jobb-stund vid datorn i den gulliga lilla restaurangen i byn.

Innan jag satte mig i bilen igen så blev det litet shopping i Marbella. Saker som passade till min nya soffgrupp som jag nu övertagit av Pernilla ………. Framme i Nerja !!!!!!Den här korgmöbeln ville Pernilla bli av med – och jag ville så gärna byta ut mina möbler i ”Plaza Mariposa” i vår trädgård. Möblerna var litet trasiga här och var – men jag tänker mig att man kan lägga över plädar och klä om dynorna. Så här såg det ut ……………..………. och så här blev det när Pernillas soffgrupp kom på plats hos mig! Jag har lagt över tyg för att dölja alla skavanker – och kommer att klä om dynorna när jag hittat lämpligt tyg. Men jag är nöjd, nöjd, nöjd!!!!Nu har jag äntligen fått den Lounge och mysiga sittplats som jag längtat efter i vår fina trädgård!   Vår älskade ex-svärdotter Mia och kompisen Chaplin tittade förbi innan dom for vidare till Pernilla i Marbella där det var Tjej-helg för att fira Pernillas 50-års-dag. Fina Mia – Mamma till Tim, vårt äldsta barnbarn. Pappa Niclas och Mia är i dag de bästa vänner och Mia är för alltid en del av vår familj!!Så – jag säger TACK, TACK, TACK för att du lät mig överta dina möbler som du inte ville ha – men som jag är så glad för!

 

       

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *