Dagens tips för alla i Nerja: Sallanders Food & Drinks.

I September fick jag ta emot en mycket hedersam utmärkelse i Nerja. (Se föregående blogg-inlägg:  ”Åh,  liken dag när jag fick pris i Nerja.” Lyssna gärna på mitt tacktal på spanska också! ”Mitt spanska tacktal”.

jag fick priset för att jag betytt mycket för turismen i Andalucien – och jag är så stolt över detta fina pris. Därför ser jag som min uppgift att dela med mig av tips och råd för turister som kommer till Nerja.

I går kväll besökte jag – tillsammans med goda vänner – Restaurang Sallanders i Nerja. Dagens outfit kommer från @klingelsverige.        

En fantastiskt mysig restaurang – med Hemkänsla.! Jag hälsades välkommen av ägarna: Jan och John och Ferdone.

Det blev en mycket trevlig kväll tillsammans med våra goda vänner: Anita och Christer, Henrik och Eva.

Vi startade med en vit sangria-drink som var den godaste fräschaste drink jag någonsin druckit!

Vaktelägg med toast till drinken ………….

………… och boquerones………..

Så följde olika tapas – den ena godare än den andra.

Desserterna var himmelska ……………

Hit kommer jag att komma flera gånger – det är ett som är säkert!

Som jag brukar säga i ”Wahlgrens Värld”: JAG ÄR NÖJD, NÖJD, NÖJD!

 

Jag rekommenderar er som vill gå dit, att besöka Face-book-sidan: Sallanders Food & Drinks. Där ser ni adressen : Av. Mediterraneo 3 – och hur ni kan beställa bord.

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Dagens tips för alla i Nerja: Sallanders Food & Drinks.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *