Dag 83: Dag 1 ombord: Födelsedagsfest på Resturang Wonderland.

Pernilla ordnade en överrasknings-fest för sina föräldrar som fyller 80 i år. Hans fyllde 26/6 och jag fyller 26/12.  Vi blev ordentligt firade på en av restaurangerna ombord: Wonderland.  Restaurangen var fantastiskt inredd med mycket spännande detaljer.Litet trötta och jetlaggade satte vi oss till bords ………….   De olika maträtterna var en fröjd för ögat och introducerades av en entusiastisk hovmästare.  Tårtorna var riktiga konstverk ………………. TV-teamet fanns på plats – för att dokumentera för ”Wahlgrens värld”   Vår första dag ombord avslutades med sång och tal från våra underbara barnbarn och deras underbara Mamma PernillNu Skall vi sova gott!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Dag 83: Dag 1 ombord: Födelsedagsfest på Resturang Wonderland.

 1. Stort grattis till er båda 💕 Ni har åldrats på ett helt fantastiskt sätt och är så fina tillsammans. Hoppas att ni får en underbar upplevelse. Varma kramar.

 2. Hej Christina
  Har läst senaste blogginläggen och kollat på de fina bilderna från er resa.
  Härligt att ni är ombord på fartyget och ni bli ordentligt firade. Så pigga och fräscha
  80-åringar. Ni är så fina.

  Ha det fortsatt bra och njut 😊
  Kram Sandra

 3. Stort grattis till er båda Christina och Hans. Vilken underbar dotter ni har som gav er detta i födelsedagspresent. Men hon är underbar på så många andra sätt också.

  Eran familj är nog den som jag beundrar mest. Dessutom följer jag din blogg flitigt och älskar dig Christina!

  Det skulle vara kul om du ville vara gäst hos mig. För jag tror detta skulle uppskattas väldigt mycket av mina läsare. Ta gärna kontakt med mig via mail: crobinlarsson@hotmail.com

  Kolla gärna in bloggen och instagrammen. http://www.instagram.com/crobinlarsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *