Dag 7. Veckans aktiviteter: Business & pleasure.

Dag 7: En vecka har gått sedan jag påbörjade mina 120 dagar Ruby plan –  som skall (förhoppningsvis!) ge mig mer framgång i yrkeslivet – och inte minst i privatlivet.

Jag har följt råden i boken: ”120 Day Ruby plan” och har redovisat för er här på bloggen hur det har gått att skaffa sig bra vanor och följa dem. Nu har jag också läst ut den rekommenderade boken:   – en bok som jag verkligen kan rekommendera! Inte bara för dem som vill vara med i mitt ”Team Schollin” utan även för alla andra, som vill skaffa sig nya insikter i hur man lyckas med sitt liv.

Här är några av de tankar jag tagit till mig från boken:

         Du är vad dina tankar gör dig till. Tänker du positivt, så lyckas du. (Jag har ju tidigare skrivit om Tankens Kraft).                                                                              De som är framgångsrik, är det därför att de vill vara det. All framgång börjar med att någon bestämmer sig för att lyckas av egen kraft eller med andras hjälp. Vad du vill få ut av livet, vad du anser vara framgång, är din och bara din ensak. Hur framgångsrik du vill bli avgör du själv. Tänk rätt. Tänka positivt! Bestäm dig!  Så det här får bli Dagens goda råd: TAKE ACTION!

Denna vecka har jag – förutom de dagliga aktiviteterna för att Må Bra – också varit ute på trevligheter.  Att vara social, träffa folk, ha trevligt och knyta nya kontakter är viktigt för välbefinnandet. Och att göra saker tillsammans med sina vänner.

Onsdagen:  biobesök tillsammans med min väninna Sonja Härdelin. Vi såg en film som heter: ”Barnmorskan” med Catherine Deneuve. 1,6-miljonerklubben, där jag tillhör kärntruppen, hade arrangerat en förhandsvisning på denna fantastiska film.

Torsdagen: Trevlig lunch hos goda vännerna Jill och Claes på Stegesund. Linus skjutsade Hans och mig med båten från vår brygga – och lille Colin följde med sin pappa ombord.Som tack fick Linus en sportbag – där han kan ha sina träningskläder eller tennisutstyrsel.I väntan på att kliva ombord.

Härlig lunch med härligt värdpar och härliga vänner! Sol, sommar, skärgård! Jag tar alltid med mig – i stället för den traditionella vinflaskan eller blombuketten – en Nu Skin-produkt, som blir så uppskattad. Värdparet fick den underbara Epoch Body Butter som ger kroppen en sammetslyster – och som även fungerar som mygg-creme, eftersom myggorna inte gillar den friska citron-doften.

Lördag: Sommarparty hos Johan Möller på Djurö. Så trevligt att träffa goda vänner och även knyta nya kontakter………. Björg, som jag inte träffat på väldigt länge – här tillsammans med sin man, som är smyckeskonstnär.Det var så trevligt att träffa Björg igen, hon fanns med i min affär: ”Christinas Bod& Salong” i Gamla Stan för länge sedan. 

Min present till värdparet var det alldeles nyutkomna: ”Epoch Sunshine Body Gift set” – en helt underbar Body Wasa och Body Lotion. Doftar sommar, sol och citrus!

 

jag passade också på att spela in veckans video-snutt med ”pep-talk” till mina vänner i ”Team Schollin”. För mig är det viktigt att vara en bra ledare och coacha och peppa mina vänner, som liksom jag anslutit sig till ”The Nu Skin Family” och medverkar till att Vara En God Kraft i Världen. Vi jobbar vidare tillsammans mot de mål som vi satt upp för oss. Och vi har god hjälp av ”120Day Ruby plan”

I går var det söndag – och solen lyste med sin frånvaro. Jag råkade sätta på TV:n just som det gick en repris av programmet: ”Tina möter Christina och Pernilla”, som spelades in i Nerja, där vi bor halva året. Tina är en underbar person – och vi hade enormt roligt när hon gästade vårt andra hem i solen. Matlagning blev det också och mycket prat och skratt. Hans – min käre make – bestämde sig för att inbjuda våra vänner till en spontan kräftskiva. Även jag blev inbjuden – och så här fint hade han ordnat det i ”Gula paviljongen”, med utsikt över vår vik.

  Tack käre Hans för en väl genomförd kräftskiva – som fick avsluta denna veckas aktiviteter.

Jag ser fram emot morgondagen – då vi påbörjar en ny vecka – med denna önskan:

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *