Dag 56: Glad söndag!

En riktigt Glad Söndag önskar jag er alla.

I dag är det den 1:a oktober och jag går in i den nya månaden med glädje och tillförsikt.

Nu kan jag ägna mig åt det som är väsentligt för mig: Nämligen att hjälpa andra människor att få ett bättre liv. Jag älskar mitt jobb – och jag älskar det företaget : Nu Skin Enterprises,  som ger mig möjlighet att jobba var jag vill, när jag vill och med vilka jag vill. 

_____________________________________________________________________________

 Först och främst måste jag dock få tacka alla er, som engagerat er i den senaste tidens turbulens om det som hänt med min MåBra-Oas i Gamla Stan.

Som jag skrev i mitt förra inlägg: Jag tycker uppriktigt så synd om Minette Tigerfalk, som skall behöva uppleva så mycket smälek från andra personer som tydligen ”drabbats” av henne förut. Och som nu tycker att det inte är mer än rätt att det skrivs om henne. OBS! Dessa påståenden kommer inte från mig – det enda jag har redovisat är FAKTA och sanningen om hur allt gick till.

Det sorgliga är att Minette själv som har försatt sig i den här situationen – som hon hade kunnat undvika – om hon hade besvarat alla mina vänliga mail och sms om att få till stånd ett möte, där hon kunde få förklara sig. I stället vänder hon sig till advokater – och lämnar in en polisanmälan! 

Jag tänker inte orda mer om detta. Allt går att läsa i mina föregående inlägg: ”Sanningen” och ”Positiva tankar”. 

Men ni – mina blogg-läsare – skall veta att jag uppskattar så era synpunkter – som också gör det meningsfullt för mig att dela med mig här på min blogg av det som händer och sker i mitt liv.

___________________________________________________________________________

Här hittade jag en härlig video på youtube – som handlar om ännu en entusiastisk entreprenör som delar med sig av sina egna erfarenheter i denna business, som vi alla i ”The Nu Skin Family” älskar!

   Med soliga hälsningar från Christina.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

14 svar på ”Dag 56: Glad söndag!

 1. Så kul med din blogg men har problem med att se hela innehållet eller ska det sluta med parentes? Läser gärna lite mera. Kram och ha en fin Söndag em 💜

 2. Hej Christina!!

  Vill bara säga att jag tycker att det är fantastiskt roligt att du har en egen blogg! Dessutom är DU fantastisk med din glädje och energi!! Brukar titta på underbara ”Wahlgrens värld” och i ett av avsnitten skojade du, Pernilla och Bianca om vem som hade flest bloggläsare och att du, Christina, inte brukar få så många kommentarer. Så nu får du alltså en kommentar från mig! Jag tycker att ni allihop verkar vara helt underbara, och sååå begåvade inte minst!! Ha det jättebra och tack för ordet, hoppas att du läser det och blir glad, för det var såklart min tanke!! Kram från mig / Kerstin

  • Hej Kerstin. Tack för din kommentar! Visst blev jag glad! Ja – inte har jag så många läsare som Pernilla och Bianca – men det är så roligt när jag får kommentarer och att ni tycker om att även jag har en blogg. Så om jag kan sprida glädje och energi och ett och annat visdomsord och några erbjudanden så lovar jag att blogga så mycket jag hinner. Soliga hälsningar. Christina.

 3. Hej Christina
  Vill bara säga tack för att du sprider så härlig positiv energi! Vad glad man blir. Tack 🙂

 4. Ja nu är det ny månad igen, tiden går fort tycker jag.
  Låter bra Christina. Fokusera på ett nytt liv nu som omfamna dig i positiv anda.
  Glad för din skull att du har detta. All lycka till dig med Nu skin Enterprises.

  Så kul när du är med i Wahlgrens värld och självklart tänker jag att du ska få kommentarer på din fina blogg med 😉😀
  Må så gott
  Kram Sandra 🌸🦋

 5. Jag gillar dig skarpt Christina 😉 eller jag ska säga jag gillar hela er familj <3 Skrivit ibland på Pernillas blogg att jag skulle gärna varit en del av den. Det känns som att det är så mycket kärlek <3 Gillar oxå Whalgrens värld, å speciellt när du är med 🙂 många stora kramar från ett idag regnigt Boden 🙂

 6. Tack Christina för Din blogg! All lycka till dej. Har följt dej länge och följer även Pernilla och Bianca Är årsbarn med dej och det är nog en bra årgång Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *