Dag 17, Har du drömmar? – Det har jag!

I dag var en återhämtningens dag – efter alla fester och olika Events som jag varit på den senaste tiden.

Jag passade på att bara ta det lugnt – strosa omkring hemma, komma ikapp med allt som ska göras i huset, tvätt, strykning m.m.      

Men – också med att komma ikapp med allt som skall hinna göras med businessen och mina 120 Day Ruby plan. Jag kan konstatera att hittills går allt enligt planen: Jag fortsätter med mina goda vanor, avviker inte från rutinerna, kontaktar folk varje dag, sänder ut information via E-mail, bokar in presentationer och signar in personer med eget ID-nummer till Nu Skin. 

Har du drömmar, som du vill förverkliga? – Det har jag! Jag anser att den som har drömmar och mål – blir aldrig gammal.  Och jag vill inte stressa – men gärna Leva ett Liv som ger mig möjlighet att kunna ta det lugnt och njuta av livet.                     Det är därför jag arbetar med Nu Skin sedan 8 och ett halvt år – och som alltid, vill jag naturligtvis dela med mig.                                                                                             Kika på denna video – och kontakta mig om du tycker att det verkar intressant.

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *