Christina-Änglarna har landat !!!

14045684_937285206399357_1440346255163643047_n

Äntligen kan jag nu glädja alla er, som längtat efter att Christina-Änglarna skall komma tillbaka, att NU HAR DOM LANDAT !!!

Änglarna, som är framtagna via mitt samarbete med Silkflower Import AB, är delvis i nytt framförande. D.v.s. nu har Ängeln även en månads-sten med budskap.

Änglarna, som säljs (som alltid förut!) till förmån för behövande barn, stöder nu Nu Skin Enterprises initiativ ”Nourish The Children” (Se: www.schollin.nsproducts.com)

Du kan redan nu lägga din beställning via min web-shop här på hemsidan. Eller i kommentarsfältet. Alla som köper Christina-Ängeln från min web-shop här på hemsidan får ett signerat idolkort med i paketet!

skannad

Snart kan du titta på ”Wahlgrens värld” på TV5, då Pernilla besöker Formex-mässan och även min monter med Christina-Änglarna.

Här är Christina-Änglarna Månad för månad. Välkommen med din beställning!

cs-01

 

cs-02 cs-03 cs-04 cs-05 cs-06cs-07 cs-08 cs-09 cs-10 cs-11 cs-12

 Priset blir 369:- . + Frakt. Vid beställning kommer du att få ett konto-nummer där pengarna sätts in. När pengarna syns på mitt konto kommer dina Änglar att sändas till din adress.

Välkommen med din beställning!

With love from Christina

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *