Christina-Ängeln är tillbaka!

14045684_937285206399357_1440346255163643047_nJag är verkligen glad att nu få introducera den nya Christina-ängeln – som kommit igen i delvis ny design! Som förut i samarbete med Silkflower Import AB.Så många människor som frågat efter ängeln och som nu kan börja samla igen – och kunna ge bort i t.ex. dop-present.                 Under många år designade jag olika Christina-änglar – alltid med olika budskap.

Änglar är klassiska symboler för renhet, kärlek, osjälviskhet och goda gärningar. Mitt syfte med mina änglar är att den ska säljas till förmån för behövande barn. Det var min önskan från början att en del av behållningen skulle tillfalla: Barnens Ö, Astrid Lindgrens Barnsjukhus och Barnhemmet Muangmai i Thailand (för de tsunami-drabbade barnen). Hela 650.000:- delade jag ut till dessa – och jag vet att varje krona gick direkt – utan mellanhänder.                                                                                                                Årets Ängel säljs till förmån för Nu Skin: ”Nourish The Children” , som jag nu sedan 7 år tillbaka donerar månatligen till. Se: www.nourishthechildren.com 

Jag är glad att jag på många olika sätt kan få vara EN GOD KRAFT I VÄRLDEN!

CHRISTINA-ÄNGELN

För er som kan besöka Formex-mässan i Älvsjö – kom dit och besök Silkflower-montern i C-hallen C 13:40-41. Vi ses där! Christina.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *