Black Friday !!!!

JUST NU:

Kontakta mig så får du ett fantastiskt erbjudande:

En glädjande nyhet till alla som vill handla produkter från Nu Skin:   Kontakta mig: christina.schollin@gmail.com   Jag hjälper dig att få ett eget kundnummer så att du kan  lägga din beställning online och få hemsänt! Lycka till! 

Nyhet:

AGELOC GALVANIC SPA

Ta tidlös skönhet till en ny nivå

   

Nya ageLOC Galvanic Spa är en modern, intuitiv och lättanvänd skönhetsapparat som har en kristallklar, användarvänlig LED-display och optimerade ergonomiska funktioner för att bättre följa konturer i hårbotten och på ansikte och kropp. Hemligheterna bakom en strålande ungdomlig hy ligger inom räckhåll – och det har aldrig varit enklare att ta del av dem.

Om den används tillsammans med produkter som våra Galvanic Spa Facial Gels med ageLOC och Tru Face Line Corrector riktar Galvanic Spa in sig på  ursprungskällan till synliga ålderstecken på huden. Fina linjer och rynkor ser jämnare ut, samtidigt som hyn blir fräschare, för en vacker och ungdomlig look. Även huden på kroppen och i hårbotten vitaliseras.

Se fler produkter på min web-shop!

 

 
Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *