Bianca och Alice i GLOBEN!!!! WOW, WOW, WOW!!!

    Jag säger bara WOW, WOW, WOW!!!!!!

Vilken fantastisk kväll vi fick uppleva i går på GLOBEN!!  

Den här ”Live-pod-Cast-showen” liknar ingenting någon har gjort förut – det är jag säker på!  Ett fullsatt Globen – över 10.000 människor – fullkomligt kokade och fick se en show som var full av humor, skratt och tårar avlöste varandra!

Vi i familjen som var där var fulla av beundran över dessa två tjejer som nu har genomfört denna ”Once in a life-time”-show på ett fantastiskt sätt.

Det blev en Magisk kväll, som jag, som Mormor till Bianca är så lycklig att jag fick vara med om.

Lyssna bara på denna sång, som tjejerna sjöng! Jublet visste inga gränser efteråt!

När Benjamin kom in på slutet och gästade sin systers show (tillsammans med Felix) – då fullkomligt exploderade Globen!!!!

Behöver jag säga att vi – alla i familjen var omåttligt stolta över våra barnbarn, som får göra det dom älskar mest: Att stå på scen och nå ut till en publik med sitt artisteri!

Efteråt fick jag krama om mina fantastiska barnbarn:

………… och berätta för dem hur glad jag är att få vara med om deras succé och hur mycket jag gläds åt deras framgångar!

Oliver som också var där för att heja på sina syskon är jag också stolt över naturligtvis. Inte bara för att han nu är framgångsrik med sin musik på eget skivbolag – utan att han, liksom de övriga har vuxit upp till så fina människor!

Stolt Mamma och stolta Morföräldrar!°

Tack, Tack, tack till dessa kolla tjejer! Fantastiskt bra jobbat! Var stolta över er själva och njut av det ni presterat!

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Bianca och Alice i GLOBEN!!!! WOW, WOW, WOW!!!

 1. Vilka fantastiska barnbarn du har 💫
  Så duktiga och fina allihopa. Förstår att du är mer än stolt.
  Så fint dom sjunger Alice och Bianca, låten är så fin.
  Vilken häftig upplevelse att vara där kan jag tro.
  Hoppas det blir fler gånger, kanske har jag möjlighet att gå då.

  Önskar dig en fin dag
  Kram Sandra 🌸

 2. Såg Dig gästa söndagens nyhetsmorgon och ville bara säga VILKEN UNDERBAR MÄNNISKA Du är, Christina❤️🦋

 3. Såg Dig gästa söndagens nyhetsmorgon och ville bara säga VILKEN UNDERBAR MÄNNISKA Du är, Christina❤️🦋 Du är enastående fantastisk förebild för oss❗️ Ha det bäst❗️🦋

 4. En unik familj som vi med säkerhet inte kommer få uppleva igen. Så framgångsrika generation efter generation. Makalöst!!!! Få svenska skådespelare har varit så begåvade som du. Jag har rötter i Argentina och där var du enormt stor, vet inte om du vet det, men du var dyrkad där.

  • Hej Maria.
   Tack för dina rader!
   Jag lägger nu sista handen vid mina memoarer, som skall komma ut i November i år.
   Där skriver jag bl.a. om när jag var i Mar del Plata i Argentina och den enorma idoldyrkan som jag utsattes för. Ett fantastiskt minne!
   Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *