Besök i Butik Krumelur i Stora Skedvi!

I helgen besökte jag min son Peter och hans Michaela i Stora Skedvi i Dalarna. Jag passade på att inspektera den nya butiken: Butik Krumelur, som Michaela just öppnat. 

IMG_5666

Jag kunde gratulera henne till en smakfullt inredd liten butik med trevliga saker att handla för både stora och små.IMG_5608

Här står jag och inväntar kunderna som kom farande från när och fjärran för att besöka den nyöppnade lilla butiken.

IMG_5679

Jag presenterade min hudvårds-serie, som också går att beställa i butiken. Se: www.christinaschollin.com  Klicka på Hälsa och Skönhet.IMG_5671IMG_5673Michaela hanterade kassa-apparaten som hon inte gjort något annat!IMG_5675IMG_5676Lille Hugo, som fyllde 9 månader på Valborgsmässo-afton, ville hjälpa Mamma!IMG_5591 IMG_5590 IMG_5577

Farmor och Farfar tog gärna över och bar på Hugo! Medan vi inspekterade sortimentet i butiken.IMG_5575 IMG_5579 IMG_5583

Svägerskan Pernillas collection: Pernilla Wahlgren Collection går att köpa – och naturligtvis var både Michaela och jag iklädda hennes härliga ponchos och tunikor.IMG_5666  Nu har båda tjejerna: Pernilla och Michaela butiker:            Pernillas ”MINILLA” ligger på Fleminggatan i Stockholm. Se: www.pernillawahlgren.se  Klicka här!  Och själv hade jag butik i Gamla Stan i 18 år, innan jag ändrade inriktning och har numera en MÅ BRA-OAS där. Se: www.christinaschollin.com  där jag också har en web-shop.

IMG_5584 

Naturligtvis handlade vi med oss diverse prylar hem, bl.a. en brun ljuslykta som blir fin att tända när mörkret faller på i den svenska sommarnatten!                                                                   Nu önskar vi att många kunder hittar till Michaelas fina butik i Dalarna. Och själv kommer jag snart tillbaka för att handla mer – och för att träffa Hugo igen!IMG_5633

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Besök i Butik Krumelur i Stora Skedvi!

  1. Vilken fin affär! Jag blir imponerad av hela din familj, ni verkar så kärleksfulla och omtänksamma mot varandra. Precis som det ska vara. Jag vet inte om du vill svara på detta men vad är ditt bästa råd när det gäller barnuppfostran? Du och din man har ju verkligen lyckats med detta, era barn är verkligen underbara människor på alla sätt och vis. Hälsningar från en mamma med två barn i trotsåldern.

    • Hej Helena. Tack för ditt inlägg. Om du följer Pernillas blogg får du många goda råd från henne – eftersom hon ofta skriver om hur hon lever sitt liv med sina 4 barn. Så kan du också lyssna på hennes och Sofia Wistams Podcast!
      Annars har jag bara dessa råd att ge: Kärlek, trygghet och uppmuntran – det är vad barn behöver! Lycka till med dina barn i trots-åldern. Det går över!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *