Benjamin – Succé!!! Stoltare kan ingen vara ………..

Tryggare kan ingen vara – än Guds lilla barnaskara……. sjöng jag för Benjamin när han var liten! Nu kan jag travestera sången till den här texten:                           STOLTARE KAN INGEN VARA                                                                                          ÄN VÅR EGEN WAHLGREN-SKARA!         

Nu gör han succé IGEN – denna multibegåvade, fantastiska, fina lilla person, som är en del av vår härliga familj! Lyssna och njut av denna video, där han för första gången presenterar sin första låt.

IMG_0064

IMG_0066Benjamin i studion ……IMG_6725……. Benjamin hemma hos oss på Björkhaga ……Som alltid –  vid flygeln och spelar …….IMG_0103 ..….. det är inte bara flickvännen Linnéa, som njuter av hans spel……1510450_10205996182255648_1715953597393672892_nDet är faktiskt mycket sång och musik när barn och barnbarn samlas hos oss. Linus och Benjamin gillar att spela tillsammans.IMG_6698 Härligt är också att vi delar matintresset och alla är mycket duktiga kockar! Här är det jag som lagat en lax-soppa nyligen när alla dök upp på söndags-middag.

IMG_9925IMG_8810Det kan också hända att Benjamin ställer sig vid spisen och trollar fram något gott –

IMG_8813 här blev det en kantarell-pasta.IMG_4996 ……. och så här glada blev Benjamin och Bianca över att vara hos oss i Spanien och även där bli bjudna på mat av Mormor.IMG_4995 ……Där vi i våras hade en fin tid tillsammans i vårt älskade Nerja.1429138161-9394 1429138099-9394 IMG_5195Kan man tro att den lilla tjejen i blommig klänning (egen design!) är mamma till dessa tre och lille Theo som inte kunde vara med denna gång.IMG_5181Det är en lycka att få uppleva den fantastiska syskonkärlek som finns mellan dessa barn och hur tighta vi alla är med varandra!IMG_7263Storasyster Bianca är så stolt och glad över Benjamins framgångar och bloggar om hur mycket hon älskar och beundrar sin stora lille-bror. Klicka HÄR.

Även mamma Pernilla är rörd och stolt över sin son och bloggar på www.pernillawahlgren.se

Benjamin är som sagt – en multibegåvning och när han ställde upp i ”Let´s dance” – så såg det ut så här:20140308-032045Så här såg det ut när han vann ”Let´s dance”!!!!!

Då hade han inte dansat på väldigt länge – men när han var 8 år fick han dansa för ensemblen på Oscars-teatern, sin egen koreografi av ”Saturday night feber”.

När han vann ”Let´s dance” var det inte första gången Benjamin vann en tävling. Här är en video som togs när han vunnit Lilla Melodifestivalen med sin egen låt: ”Hej Sofia”.

Inte undra på att vi är stolta över vår Benjamin!!!! Som dessutom är den mest ödmjuka och kärleksfulla kille man kan tänka sig.  12009768_10153243213297903_4449387639808248528_n

Benjamin – mitt älskade barnbarn: Nu önskar jag dig lycka till på din fortsatta musikaliska resa! Din Mormor. Benjamin NerjaLife is like a piano

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

16 svar på ”Benjamin – Succé!!! Stoltare kan ingen vara ………..

 1. Det är verkligen en ära för mig att få skriva här till dig fina människa och kvinna :)❤️
  Pernilla är underbar och det är ni alla i eran familj ❤️
  Önskar jag hade en sån familj som eran med all den kärlek ni strör med omsorg över varandra och folk och vänner omkring er❤️
  Tack för att ni finns så fina människor 🙂
  Tack också till Benjamin 🙂
  Låten är fantastisk ❤️
  Stor kram från Julia i Bro ❤️❤️❤️

 2. Stort GRATTIS och all lycka framöver till er fantastiska Benjamin och resten av barnbarnen tycker ni är en helt underbar kärleksfull och omtänksam familj och tack för att ni delar med er till oss. Ha en härlig dag.
  Många hälsningar Rosa (en av Pernillas alla trogna läsare)

 3. Förstår att du är stolt över dina barn och barnbarn ,de är så fina.? Har själv fin sammanhållning i vår familj, så jag vet hur mycket det betyder.? Han är så duktig ,Benjamin. Vilken röst! Önskar honom lycka till?

 4. Mamma o Mormorpower! Du har lyckats att ro din stora härliga familj i hamn Christina! Mycket kärlek, omtanke, vilja och fostran ligger bakom förstår man!Tycker du verkar vara en härligt stark och varm person som lyckats så väl med dina barn o gjort dem starka i att våga vara starka och sårbara, reflekterande och målmedvetna, varma och kärleksfulla! Du är en god förebild för många Christina och jag tycker Du ska vara stolt över dig själv. Pernilla har verkligen haft en stark o självständig mamma att identifiera sig med!

  • TACK för dina fina ord Kristina!!! Mamma och Mormor-power!!!! Härliga epitet!!! Och det du skrev om att jag är en god förebild – det blir jag extra glad för. Det är nämligen precis det jag vill vara – och att sprida goda tankar och dela med mig av det som jag tycker är viktigt: Att hjälpa andra människor att Må Bättre och berätta om hur man uppnår optimal hälsa och välbefinnande.
   Jag försöker sprida dessa budskap på min hemsida, så där kan man klicka runt och läsa om allt.
   Det är så roligt att nu Pernillas blogg-läsare upptäcker min blogg och kanske hittar information på hemsidan, som kan intressera!
   Kram till dig från Christina.

 5. Inget snack om att pojken är begåvad. Inte bara det ! Han är ”gifted” , som jänkarna uttrycker det. Fantastiskt bra dansare,utmärkt sångare/musiker och trevlig.(antar och tror jag!) Att han har humör ser man tydligt. Ett sådant är nödvändigt och alldeles utmärkt, om man använder det på ett snällt sätt. Hoppas på allt bra för hela den begåvade familjen.
  Allt väl från en dragspelande, men dock medioker sångare.
  Ha det !
  jerker

 6. Hej fina Christina

  Grattis till er fina talangfulla Benjamin ★★★★★
  Har lyssnat på han låt flera gånger, så fantastiskt bra….och vilken röst han har.
  Som jag skrev på Pernillas blogg, jag tycker man tidigt kunde se att Benjamin var en talangfull kille, han är så duktig på mycket och charmig.
  Bli så rörd över Nillas blogginlägg om den fina KÄRLEKSFULLA sammanhållningen ni har i familjen. Ni sprider värme och glädje av allt ni delar med er av och det känns enda in i hjärtat, så tacksam ♥
  Har inte haft/har förmånen att har det så, så därför är jag så tacksam för att ni finns där och sprider det som är så viktigt i livet.
  Ha det så bra i Spanien med alla fina ”pernilla kläder” 🙂
  Njut och ha det så bra.
  Ta hand om dig

  Kram Sandra ♥

 7. Tror jag att Du är en stolt Mormor, Benjamin sjunger denna låt så himla vackert så man får rysningar, han kommer att gå långt i musikens tecken.Ett stort lycka till!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *