Benjamin i ”Let´s Dance” i kväll

I kväll sitter vi bänkade framför TV:n och hejar på älskade barnbarnet Benjamin, som dansar i ”Let´s Dance”!    Benjamin 2012

Benjamin är en multibegåvning, som är bra på det mesta han tar sig för. Under årens lopp har han helt gått in för olika saker, som han hän-ger sig åt med all sin entusiasm. Nu är det musik som gäller för Benjamin – och han skriver underbar musik – det kan vi stolt intyga.

Jag säger (som Gunilla Dahlgren):

ALLA SKRYTER OM SINA FANTASTISKA BARNBARN. DÅ HAR DOM INTE TRÄFFAT MINA!

Benjamin

Ett tag var det matlagning som var hans stora intresse. Och han är en hejare på ”Pasta Carbonara”!

När Benjamin var i nio-årsåldern – DÅ var det dans som gällde – och han dansade JÄMT. Gjorde sin egen koreografi – och fick spela upp sin dans på Oscars scen för hela ensemblen i ”Saturdaty night fever” med Vicky von der Lancken i spetsen! Behöver jag säga att det var STOR succé!!!! Vad sägs om det här youtube-klippet, som filmades av en stolt Morfar!

Vi får väl se i kväll – om takterna sitter i.

Benjamin har en resa inbokad för att hälsa på oss i Nerja över påsken – men om han går vidare i ”Let´s Dance”, så blir den inte av. Vi älskar att ha Benjamin hos oss – liksom hans storebror Oliver och kusin Tim, varje år sedan dom var 12 år i fem års tid kom flygande för att tillbringa en lov-vecka bara med oss, utan föräldrar. Underbart med kvalitets-tid med barnbarnen!

Här kommer några Spanien-bilder med Benjamin:2012-04-03 Benjamin Spanien (2) Styrketräning på Playan.2012-04-03 Benjamin Spanien (4) På väg till poolen med Morfar!2012-04-03 Benjamin Spanien (11)  Pasta är ett måste!Benjamin Nerja 2 Och ett dopp i jacuzzin!

2013 april BenjaminAM_3788

Här är kompisen Erik med i Nerja.

Nu säger vi bara: Gå ut på dansgolvet i kväll – och HA KUL, Benjamin!      Benjamin NerjaHan ger så mycket kärlek, Benjamin!       Älskar dig!        Din Mormor!            (Läs dagerns affirmation: 28/2!)

Dagens Louise L Hay- affirmationer: (Dagens , den 28:e februari – gäller för Benjamin!)

25:e och 26:e Februari:

Skanna 2279

27:e och 28:e Februari:Skanna 2280

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Benjamin i ”Let´s Dance” i kväll

  1. Jag tror att han har stor chans att ta hem det! Såg honom på scen i Diggiloo när han var nio år.Så otroligt duktig!! Jag har även sett honom på tv många gånger och tycker han verkar så himla gullig och ödmjuk.Förstår att ni är stolta.Självklart röstar jag på honom i kväll!

  2. Vilken kille säger jag! Så himla fin och duktig. Hoppas Benjamin fortsätter ha lika roligt på dansgolvet, så tar han hem detta! Så stolta ni ska vara över honom nu.
    Kram Maggie 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *