Älskade Pernilla! Mor-och dotter-dag.

Bättre sent än aldrig! Häromdagen var det ”International Daughters Day”. Och det finns all anledning att fira för oss alla som har en dotter som står oss nära och som betyder allt för oss.

 Vad kan väl passa bättre för mig när jag vill hylla min dotter Pernilla med denna duett som fanns med i ett TV-program ”Sommar i Stenungsund”. Pernilla var 14 år. Texten är skriven av Staffan Götstam. Passande – eller hur???? 

Älskade, älskade, älskade dotter min! Jag är så lycklig att få vara din Mamma . Och jag är så lycklig att se hur du lever ditt liv – med kärlek till dina  barn – och till oss , din familj, och till ditt yrke och till alla som du samarbetar med. 

Om ni vill se hur Pernilla själv hyllar sin dotter Bianca så gå in och läs hennes blogg:    HÄR

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Älskade Pernilla! Mor-och dotter-dag.

  1. Ni är så fina du och Pernilla.
    Härligt att ni har så fin relation.

    Soliga hälsningar Sandra ☀️🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *