6:e Augusti. Dagens tips!

IMG_8657Tre generationer med vind i håret och solsken i blick! Dotter Pernilla och dotter-dotter Bianca älskar – precis som jag – att använda de bästa hudvårdsprodukterna.                                                                                                     Så naturligtvis är det Nu Skin som gäller när dom kommer till mig både i Sverige – som här i midsomras i Nerja.  Vi älskar att sola – men vill naturligtvis skydda oss från de starka solstrålarna.  Och naturligtvis var det solcremen från Nu Skin, som var ett måste när vi var i solen. Och Lip Balm för läpparna. 

14c3209c9d6-cache     Denna vattenfasta creme klibbar inte och är gjord speciellt för att främja ett ungdomligt utseende av huden genom att skydda mot de skadliga strålarna.14f837e5107-cachePå läpparna använder jag alltid denna Lip Balm, som skyddar och hjälper läpparna att kännas och se mjuka ut.

Du kan också använda dessa produkter: Skriv i kommentarsfältet, så kontaktar jag dig för mer info.

Se www.schollin.nsproducts.com     Klicka HÄR

Varje morgon

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *