60-års-jubiléum som Skådespelerska!

I år kan jag fira 60-års-Jubiléum som skådespelerska. Jag teater-debuterade och filmdebuterade i Oktober månad 1956! Den 3:e Oktober teaterdebuterade jag i pjäsen ”Charleys tant” på Bygdeturné. Och den 20:e okt. hade min första film: ”Swing it fröken”, sin bio-premiär:

charleys-tant

Samma år – den 20:e oktober hade min första film: ”Swing it fröken” bio-premiär. Gösta Ekman var film-debutant – liksom jag. 1956 Swing it fröken 2

Eftersom jag befann mig ute på turné med ”Charleys tant” kunde jag inte vara med på premiären – men……….den 29:e november kunde jag se den .. och klistrade in denna recension i mitt film-album:

1956-swing-it

………och den 3:e december såg jag om den : Min kommentar: Kommer jag någonsin att bli skådespelerska efter det här?1956 Swing it fröken

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *