60-års-jubiléum som Skådespelerska!

I år kan jag fira 60-års-Jubiléum som skådespelerska. Jag teater-debuterade och filmdebuterade i Oktober månad 1956! Den 3:e Oktober teaterdebuterade jag i pjäsen ”Charleys tant” på Bygdeturné. Och den 20:e okt. hade min första film: ”Swing it fröken”, sin bio-premiär:

charleys-tant

Samma år – den 20:e oktober hade min första film: ”Swing it fröken” bio-premiär. Gösta Ekman var film-debutant – liksom jag. 1956 Swing it fröken 2

Eftersom jag befann mig ute på turné med ”Charleys tant” kunde jag inte vara med på premiären – men……….den 29:e november kunde jag se den .. och klistrade in denna recension i mitt film-album:

1956-swing-it

………och den 3:e december såg jag om den : Min kommentar: Kommer jag någonsin att bli skådespelerska efter det här?1956 Swing it fröken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *